Marvel-baas bedeesd onder zwak ontvangst 'Eternals'

Marvel-baas bedeesd onder zwak ontvangst 'Eternals'

Soms is het gewoon zo, aldus een topman bij Marvel Studios.

De afgelopen jaren leek iedere film van Marvel Studios te veranderen in goud. De ontvangst onder de critici en het publiek was vaak erg sterk en de opbrengst aan de wereldwijde bioscoopkassa's al snel boven het miljard.

De afronding van Phase 1 t/m 3 - de Infinity Saga - en vooral de coronacrisis hebben flink impact op de opbrengst, al bleek de ontvangst tot aan Eternals weer prima, ook wat betreft de aanpalende series op Disney+.

Eternals groeide echter uit tot de eerste "rotten" film in de reeks op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. De film staat namelijk op slechts 47 procent.

Marvel-baas: soms is het zo
"We hebben geprobeerd het leven in te blazen en soms zijn de critici het niet met ons eens. Dat is oké. Dat is oké...," zei Victoria Alonso tegenover Variety. "We bedanken je dat je een recensent bent. We bedanken je voor het schrijven over ons. En de fans zullen beslissen."

En het publiek lijkt zich in het voordeel van de film uit te spreken. Op Rotten Tomatoes staat de publieksscore op 80 procent en de IMDb noteert een redelijke 6,9 / 10. Wereldwijd staat de Marvel-film op bijna $300 miljoen wereldwijd.

NieuwsFilm

meest populair