Eindelijk een update over de 'Scorpion King'-film

Eindelijk een update over de 'Scorpion King'-film

Dwayne Johnson brengt ons een nieuwe Scorpion King.

Producent Hiram Garcia heeft een update gegeven over de aankomende Scorpion King-reboot. De film Scorpion King diende als prequel op The Mummy Returns en hielp Dwayne Johnson door te breken als acteur.

Extra mooi is dat Garcia en Johnson voor het eerst samenwerkten aan Scorpion King. Intussen werken ze al meer dan twintig jaar samen en is Jungle Cruise hun meest recente samenwerking.

Scorpion King-reboot
Scorpion King is een fantasyfilm die zich in het oude Egypte afspeelt, vijfduizend jaar voor de gebeurtenissen in de The Mummy-films.

Johnson speelt de hoofdrol van Mathayus, een van de laatst overgebleven Akkadian's. Zijn personage wordt ingehuurd door koning Pheron, om de tiran Memnon en zijn tovenares Cassandra te doden.

Tijdens een interview met Screen Rant vertelde Garcia dat hij nog druk werkt aan de nieuwe film. "Universal kwam langs en vroeg ons om uit te zoeken hoe we die wereld weer open kunnen breken. We amuseren ons enorm met uitzoeken hoe we dit kunnen maken. Het is dus in de maak en we zijn er druk mee bezig."

Voor hem is het ook een bijzonder project: "Het was mijn eerste film; toen realiseerde ik mij dat ik producent wilde zijn. Het was ook de eerste hoofdrol van DJ. Dus we houden heel erg van die franchise."

NieuwsFilm

meest populair