Er komt een film aan over Elvis Presley en dit zijn de eerste bewegende beelden

Er komt een film aan over Elvis Presley en dit zijn de eerste bewegende beelden

De biopic met o.a. Tom Hanks wordt geregisseerd door Baz Luhrmann (The Great Gatsby).

De eerste beelden van de aankomende film rondom de legendarische muzikant Elvis Presley staan online. Regisseur Baz Luhrmann (Moulin Rouge!, The Great Gatsby) bracht de korte teaser zelf naar buiten via twitter.


De film zou eigenlijk dit jaar uitkomen, maar door de pandemie is de release uitgesteld naar de zomer van 2022. Luhrmann schreef het volgende bij de video: "Hier iets kleins dat ik heb gemaakt om jullie te laten weten dat we op 24 juni 2022 iets moois voor jullie hebben."

Tom Hanks
De film gaat over het leven en de carrière van rock-'n-roll-legende Elvis Presley, gespeeld door Austin Butler (Yoga Hosers, Once Upon a Time in Hollywood). Verder speelt niemand minder dan Tom Hanks de rol van Colonel Tom Parker, oftewel de in Breda geboren Dries van Kuijk, de manager van Presley.

De rest van de cast bestaat uit Luke Bracey, Kodi Smit-McPhee, Dacre Montgomery, David Wenham, Richard Roxburgh, Kate Mulvany, Elizabeth Cullen, Natasha Bassett, Kelvin Harrison Jr. en Olivia DeJonge.

De letters TCB aan het einde van de teaser verwijzen naar Presley's band 'Taking Care of Business' gedurende hun concerttour in 1969. Het is op dit moment nog niet bekend of dit ook de titel van de film zal worden.

NieuwsFilm

meest populair