'Dune: Part Two' krijgt een andere schurk

'Dune: Part Two' krijgt een andere schurk

Denis Villeneuve geeft vast een kleine hint.

Denis Villeneuve kreeg van Warner Bros. en Legendary Pictures een mooi budget van 165 miljoen dollar om het verhaal van Frank Herberts Dune te vertellen.

Met succes, want de film was een succes. De box office staat tot nu toe op 353 miljoen dollar wereldwijd. Zodoende kunnen we straks dat tweede deel waar Villeneuve het al vaker over heeft gehad verwachten. In oktober 2023 draait die film in de bioscoop.

Dune-vervolg
Deel twee moet in de zomer beginnen met de opnames, zodat de boel op tijd klaar is voor de release in oktober 2023. Een van de zaken waar fans nu volop over speculeren, is de aanwezigheid van Feyd-Rautha Harkonnen, en welke acteur deze grote schurk kan gaan spelen.

Tijdens een interview met Empire ging Villeneuve in op de slechterik en hoe hij hiernaar kijkt.

"Absoluut. Dat was een keuze die ik zelf maakte," begon Villeneuve over zijn besluit om Feyd-Rautha Harkonnen uit de film te laten. "Er waren genoeg personages om te introduceren in het eerste deel. Het voelde daarom eleganter om Feyd te bewaren voor Part Two. Dat zal een heel, heel belangrijk personage worden in het tweede deel."

NieuwsFilm

meest populair