'Spider-Man'-fans zijn boos op Sony na de nieuwe trailer

'Spider-Man'-fans zijn boos op Sony na de nieuwe trailer

De nieuwe trailer bood niet wat ze hoopten.

Let op: Dit artikel bevat (mogelijk) SPOILERS.

De nieuwe trailer voor Spider-Man: No Way Home vond zijn weg naar het internet. Fans zijn eigenlijk verrassend ontevreden over de trailer, omdat deze beelden mist van de personages waar zij het meest op hoopten.

De trailer liet een Sinister Five zien: Doctor Octopus, Green Goblin, Electro, Sandman en zelfs Lizard. Hun aanwezigheid was goed voor heel wat toffe shots. Maar dat neemt niet weg dat fans zich enorm zitten op te winden over 't missen van Andrew Garfield en Tobey Maguire.

Boze fans
We horen al een tijdje dat Maguire en Garfield niet in de film zitten. Garfield ontkende het zelfs stellig deze week: "Luister, ik zit niet in de film", merkte hij op. Later zei hij nog dat hij het "echt, echt" meent.

Toch gaan fans ervan uit dat de Spider-Man van zowel Maguire als Garfield in Spider-Man: No Way Home zitten. Hoewel daar weinig reden voor lijkt te zijn gezien de trailer, hopen ze er wel heel sterk op.

En dat maakt dat sommige fans bijna verwacht hadden een shot van Maguire of Garfield te zien in de nieuwste trailer. Dat gebeurde niet, met onderstaande gevolgen:



NieuwsFilm

meest populair