'Far Cry'-fans krijgen mogelijk iets wel heel tofs binnenkort

'Far Cry'-fans krijgen mogelijk iets wel heel tofs binnenkort

Er wordt gekeken naar een Far Cry-film over Vaas.

Acteur Michael Mando, die de rol van Vaas Montenegro speelde in de videogame Far Cry 3, stelt dat er gekeken wordt naar de mogelijkheid van een oorsprongsfilm rond zijn personage.

Mando ken je vermoedelijk het best om de rol van Nacho Varga in de AMC-hitserie Better Call Saul. Maar als je een gamer bent, kan je hem wellicht ook van de game Far Cry 3.

Far Fry-film
Far Cry 3 verscheen in 2012 en is het verhaal van protagonist Jason Brody. Hij is met een vriend op vakantie naar de fictieve Rook islands.

De vakantie loopt al snel uit de hand als die vriend ontvoerd wordt door piraten. De twee moeten vervolgens zien te ontsnappen aan de gestoorde inwoners van het eiland, maar bovenal ontkomen aan die piraten. Zij worden aangevoerd door Vaas Montenegro, een fanfavoriet personage.

Mogelijk krijgen we daar wat meer van te zien. Mando vertelde dat hij wat "ideeën" rond de verfilming gedeeld had met scenarioschrijvers als Greg Russo. En er was veel interesse voor.

"Ik sprak met wat schrijvers van Breaking Bad en Better Call Saul hierover, en zij hebben echt wel interesse. Ik denk dat fans daar echt interesse in hebben. Mijn gevoel is dat ze hierom vragen, en dus moeten we het hen geven, niet waar?"

NieuwsFilm

meest populair