'Avengers: Age of Ultron' speelt een grote rol in deze Marvel-serie

Hawkeye wordt opgezet met Avengers: Age of Ultron.

De oorspronkelijke Avenger die de minste tijd in de films kreeg, is Jeremy Renner's Hawkeye. Hij verkeerde in de schaduwen van Captain America, Iron Man en Thor. En krijgt nu eindelijk een eigen serie.

Juist de tijd die Hawkeye in de schaduw van andere helden doorbracht, maakt dat hij nu een serie krijgt. En het blijkt dat de minst geliefde Avengers-film tot nu toe, Avengers: Age of Ultron, cruciaal is voor de serie.

Avengers: Age of Ultron en Hawkeye
in Avengers: Age of Ultron leerden we de familie van Clint Barton kende. Zijn vriendschap met Wanda Maximoff maakte bovendien dat snel duidelijk werd dat hij meer een leider is dan heel wat van de Avengers zullen willen toegeven.

En die notie, die naar voren gebracht werd in Avengers: Age of Ultron, speelt een belangrijke rol in de serie.

"Al deze rollen waren redelijk klein. En met Ultron kregen we iets meer. Hij stal elke scène waar hij in zat. Altijd hadden we de intentie om meer van hem te verkennen," begon Marvel-baas Kevin Feige.

"Er zitten momenten in alle verschijningen van Jeremy, waarin je ziet dat er onder het oppervlak een mentor zit. Een terughoudende held, terughoudende mentor. Een van mijn favoriete momenten in al onze films, is eentje tussen Clint en Wanda in Sokovia, waarin hij min of meer zegt: 'Als je die deur verlaat, ben je een Avenger'. Dat motiveert haar mee te echten. En is precies wat we gaan verkennen in zijn band met Kate Bishop."

NieuwsFilm

meest populair