Bond-girl geeft flinke inkijk prijs op Instagram

Bond-girl geeft flinke inkijk prijs op Instagram

De actrice ziet er zomers uit.

Volgende week verschijnt op Netflix het regiedebuut van actrice Halle Berry. Ze speelt zelf de hoofdrol in het drama Bruised, als oud MMA-vechter Jackie Justice die nog een keer de ring instapt. Een nieuwe uitdaging in haar rijke carrière.

Halle heeft al heel wat grote titels achter haar naam staan. Al in 1991 was ze te zien in Jungle Fever van regisseur Spike Lee en daarna volgden titels als The Last Boy Scout, The Flintstones, X-Men, Swordfish en Die Another Day. Voor Monster's Ball won ze in 2002 een Oscar en voor Catwoman in 2005 een Razzie.

De afgelopen jaren dook ze op in bijrollen in de kaskrakers Kingsman: The Golden Circle en John Wick: Chapter 3 - Parabellum en begin volgend jaar heeft ze een aandeel in de rampenfilm Moonfall van Roland Emmerich. Ze neemt op dit moment de scifi-film The Mothership op.

Veel inkijk op Instagram
Ter promotie van Bruised was Halle deze week te gast bij Jimmy Kimmel Live. En daarvoor trok ze een jurkje aan met flink wat inkijk. "Gisteravond was leuk! ✨ Heel erg bedankt," schreef de actrice bij de foto's.


De foto's zien van de 55 jarige Halle Berry in haar jurkje? Check deze dan op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair