Algemeen

Indiana Jones Jr. gecast?

door FilmTotaal op 19.02.2007 om 12:23 in Algemeen
Website Ain't It Cool News heeft een interessant gerucht te pakken: in de vierde editie van Indiana Jones, die in 2008 zal verschijnen, schijnt de avontuurlijke archeoloog een zoon te hebben, en die rol gaat wellicht gespeeld worden door Shia LaBeouf. Regisseur Steven Spielberg is erg gecharmeerd van de 20-jarige acteur, die ook al op kwam draven in het door Spielberg geproduceerde Transformers.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thiver

Avatar

En Indy zelf is ook al een junior. Dus dan krijgen we de junior van een junior... Henry Jones jr. jr.? B-) Maareh... ik weet niet of ik hier blij mee moet zijn. Indiana Jones mag van mij wel die eeuwige vrijgezel blijven die hij altijd was.

WoUtoMatiC

Avatar

:X Indy heeft geen kinderen. Net als James Bond. :X

Lord Bono

Avatar

Ja mee eens..
maar we weten ook niet het verhaal en wie weet is hij wel een tijd gestopt met archeologische dingen en doordat zijn kinderen zijn ontvoerd zijn/in gevaar zijn door een geweldadige organisatie gaat hij weer archeologische avonturen maken.. :} :}
maarja dat weten we pas als de verhaal lijn bekend word gemaakt }:

shellghost

Avatar

Lord Bono "ja mee eens..
maar we weten ook niet het verhaal en wie weet is hij wel een tijd gestopt met archeologische dingen en doordat zijn kinderen zijn ontvoerd zijn/in gevaar zijn door een geweldadige organisatie gaat hij weer archeologische avonturen maken.. :} :}
maarja dat weten we pas als de verhaal lijn bekend word gemaakt }:"


De Mummy returns maar dan met een twist... :')

Soldier

Avatar

Ik hoop maar dat alles goed gaat met Indy 4
ik vind hem niet super in zijn vorige films

Queenfan

Avatar

WoUtoMatiC ":X Indy heeft geen kinderen. Net als James Bond. :X"

het speelde in de eind 30/begin 40-er jaren...Indy had vast niet altijd een condoom bij zich :P

master3d

Avatar

Lijkt me juist geweldig zo'n Jr. Jr. relatie:D

Swampman

Avatar

Mij lijkt het een stuk interessanter dat (o)pa Jones weer van de partij is. Zonder het allerlaatste kunstje van Connery zit ik eigenlijk helemaal niet te wachten on Indy IV.

Colonel_Kurz

Avatar

Jammer, de geruchten over Natalie Portman als Indy's dochter vond ik leuker...

Thiver

Avatar

Misschien kloppen ze allebei wel. Smiley face Overigens gaat ook al jaren het gerucht dat Karen Allen in deze film te zien zal zijn. Ik neem aan dat Indiana zich dan dus met Marion gesetteld heeft...

Steve Harwin

Avatar

In deel 2 zien we Indiana Jones al met kinderen in de weer, waarbij er een zo'n beetje de gehele film naast hem te zien is.
De dialogen, settings en 'grapjes' die daarbij horen zijn bijzonder Spielberg-isch en ik denk dat we het dan ook in die hoek moeten zoeken.

Ayciro

Avatar

Ik moet eerlijk zeggen dat als Shia mee zou doen, dat voor mij de enige reden zou zijn om de film te kijken, want zeg nou eerlijk "opa" Ford was nooit een knappe man, maar loopt er nu als een oud voorover gebogen mannetje bij.
Ik bedoel maar ik heb Sean Connory laatst gezien op een rode loper, en die loopt kwieker dan meneer Ford.

sephiroth1986

Avatar

Ik vind de acteur op die foto een beetje lijken op richie burnett (een of andere darter van vroeger) Ik kon die kop op de een of andere manier niet
uitstaan.

afbeelding
Maar ik zal wachten om een oordeel te vellen. We zien het wel weer als de film uitkomt. De eerste 3 Indiana films zijn in ieder geval heerlijk.

NieuwsFilm