Chloë Grace Moretz versus vijandige robots in eerste trailer 'Mother/Android'

Geen hoogvlieger, maar gewoon een avondje vermaak...

Met de naderende release in december heeft HULU de officiële trailer vrijgegeven voor de sciencefiction thriller Mother/Android met in de hoofdrol niemand minder dan Chloë Grace Moretz.

Het verhaal volgt de hoogzwangere Georgia die probeert te ontsnappen aan een AI-opstand van vijandige robots samen met haar vriend.

De preview begint met Georgia en Sam die in de wildernis kamperen voordat ze snel weten te ontsnappen aan een malafide aanval.

Vervolgens legt een flashback-scène, met een feestelijk thema, de basis voor hoe de ineenstorting van de samenleving begint, startende met een AI-barman die uitvalt tijdens een kerstfeest.

In een spannende scène tegen het einde van de trailer, duwt Moretz' personage zichzelf door een vuurgevecht terwijl ze in een rolstoel zit:


Ervaring genoeg?
Moretz is geen onbekende in donkere filmrollen, ze begon haar carrière in de remake van The Amityville Horror en verscheen in de verbluffende romantische horror Let Me In. Na vampiers, geesten en allerlei menselijke duivelsheid worden de tegenstanders nu dus vijandige robots.

NieuwsFilm

meest populair