Jason Statham deelt 'Expendables 4'-filmpje van messengevecht met Iko Uwais

Jason Statham deelt 'Expendables 4'-filmpje van messengevecht met Iko Uwais

De twee vechtersbazen gaan zich duidelijk niet inhouden...

Hoewel bedenker, schrijver en hoofdrolspeler Sylvester Stallone zijn opnames al een paar weken geleden afrondde, is het langverwachte The Expendables 4 nog steeds volop in productie.

Het was oorspronkelijk lang onduidelijk of de film een ​​officiële vierde deel in de franchise zou worden of een spin-off rondom Lee Christmas, het personage van Jason Statham, maar een rapport van THE HOLLYWOOD REPORTER geeft aan dat het een beetje van beide zal zijn.

De vorige keer plaatste Statham op zijn social media al een aantal kiekjes gepost van een gevecht tussen hem en tegenspeler Iko Uwais (die de grote schurk moet gaan spelen), maar nu zijn daar de eerste bewegende beelden bijgekomen met de nodige steekwapens, zie hieronder:


The Expendables 3
Het laatste uitje van Stallone's Barney Ross en zijn bende huurlingen stamt uit 2014. Met het vierde deel hoopt men de zure nasmaak van die film, die werd gecastreerd door een PG13-rating, weg te spoelen.

Naast de gebruikelijke gezichten van Statham, Stallone, Dolph Lundgren en Randy Couture, krijgen we opnieuw een scala aan bekendheden, waaronder nieuwkomers Megan Fox, Tony Jaa, Andy Garcia en 50 Cent.

Momenteel wordt er nog met geen woord gerept over de terugkeer van andere fan-favorieten, zoals Arnold Schwarzenegger, Jet Li, Bruce Willis, Terry Crews, Harrison Ford, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mickey Rourke, Chuck Norris of Kelsey Grammer, maar hopelijk komt dat snel.

NieuwsFilm

meest populair