Lily-Rose Depp toont haar boezem op onthullende foto's

Lily-Rose Depp toont haar boezem op onthullende foto's

De dochter van Johnny Depp laat zich weer zien.

Dit jaar is Lily-Rose Depp, de dochter van topacteur Johnny Depp en zangeres Vanessa Paradis, te zien in maar liefst vier films. Waar het haar vader duidelijk wat lastiger afgaat op dit moment, komt zijn dochter juist volop in beeld in Hollywood.

Haar eerstvolgende film heet Wolf en daarin speelt ze het personage Wildcat, een jongedame die denkt dat ze daadwerkelijk een wilde kat is. Ze beleeft haar avonturen met Wolf, de rol van George MacKay. En zo zijn er ook rollen voor Paddy Considine, Lola Petticrew, Fionn O'Shea en Terry Notary.

Haar andere 2021-films heten Crisis, Voyagers en Silent Night en ook deze titels kunnen zich niet meten met de grote Hollywoodfilms die haar vader Johnny de afgelopen decennia heeft opgeleverd. Maar wie wie weet wat de toekomst voor Lily in petto heeft.

Opvallend op Instagram
Op Instagram zien we Lily-Rose nu met een opvallende foto. "Bedankt @wonderland dat je me de kans hebt gegeven om te praten over een film die zoveel voor me betekent met iemand van wie ik zoveel hou!" schrijft de actrice bij de opvallende foto, te bekijken via onderstaande link.


Zien hoe de 22 jarige Lily-Rose Depp eruit ziet op de foto? Check dan deze dan op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair