'Ghostbusters: Afterlife' zet op deze manier alvast een vervolg op

'Ghostbusters: Afterlife' zet op deze manier alvast een vervolg op

Jason Reitman heeft zeker ideeën voor een vervolg.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

De film Ghostbusters: Afterlife is in de bioscoop te zien en lijkt een prima succes te worden. Daarmee kan er al een beetje gekeken worden naar de mogelijkheid van een vervolg en daar vertelt regisseur Jason Reitman over.

Tijdens een interview met Uproxx werd Reitman gevraagd naar een vervolg, en de keuze om het geüpdatete logo achter zich te laten.

Ghostbusters: Afterlife-vervolg
"Ik zou willen dat ik je daarover zou kunnen vertellen," reageerde Reitman toen hem gevraagd werd of Egon het logo veranderde, van de geest die een 'twee' omhoog hield, terug naar het origineel.

"Wat ik wel kan zeggen, is dat het een plot is dat niet in deze film zit en dat we ideeën hebben nu we verder gaan," ging Reitman verder. "Ghostbusters II is absoluut canon. Er zitten referenties naar Ghostbusters II in Afterlife. We ontmoeten Ray terwijl hij voor Ray's Occult werkt. De broodrooster uit Ghostbusters II staat in de keuken van de boerderij. En je ziet heel wat meer Ghostbusters II-details, maar niemand kent Ghostbusters II buiten Vigo the Carpathian en het Ghostbusters II-logo. Dus de aanname is dat het geen canon is, maar het klopt echt niet."

Eerder vertelde Reitman ook al dat hij wel wil nadenken over een vervolg.

NieuwsFilm

meest populair