Jeremy Renner wil dat Hawkeye de Avengers gaat aanvoeren

Jeremy Renner wil dat Hawkeye de Avengers gaat aanvoeren

Is Hawkeye de nieuwe Captain America / Iron Man?

Jeremy Renner is voorlopig niet klaar als Hawkeye. Recent vertelde hij tijdens een interview al dat hij de rol nog wel even wil blijven spelen. En nu blijkt dat 'ie grote ambities heeft.

Als Renner de kans krijgt, dan is zijn Hawkeye straks geen derde wiel van de Avengers meer, maar het leidend figuur. De Disney+ serie rond Hawkeye maakt hoe dan ook van Hawkeye geen bijfiguur meer, maar een hoofdpersoon. We zien hoe Clint de kerst doorbrengt in New York met zijn gezin en daar Kate Bishop tegenkomt, die heel graag een Avenger wil worden.

Rooskleurige toekomst
Jeremy Renner sprak met BBC Radio over de serie Hawkeye en zijn toekomst in het MCU. De interviewer merkte op dat Hawkeye wat te weinig gebruikt is voor de franchise, waarop Renner vooral vertelde over wat hij voor de toekomst zou willen.

Renner had het met name over de tijd van Hawkeye als leider van de West Coast Avengers in de toekomst. En door het verdwijnen van Tony Stark en Steve Rogers zou hij dat ook in de Marvel-filmfranchise moeten kunnen.

"Ik denk dat waar je het woord 'onderbenut' noemde, nou ja, kijk: hij was het hoofd van de West Coast Avengers. Ik zou persoonlijk heel graag willen zien hoe hij een soort Captain America-leiderschapsrol krijgt. Hij zou volgens hij een prima leidend figuur zijn, de boel aan kunnen voeren."

NieuwsFilm

meest populair