Algemeen

Rambo 4: John Rambo

door FilmTotaal op 20.02.2007 om 12:18 in Algemeen
Sylvester Stallone heeft in een interview laten weten dat de vierde Rambo-film wederom een nieuwe naam heeft gekregen. Na Rambo IV: In The Serpent's Eye, Rambo IV: Pearl of the Cobra, Rambo IV: End of Peace en Rambo IV: Holy War is de titel nu, in navolging van Stallones Rocky Balboa, eenvoudigweg John Rambo.

De film moet in 2008 verschijnen en vertelt over Rambo die wordt ingehuurd door een groep christelijke zendelingen om hen te beschermen tijdens een humanitaire missie in Birma. Wanneer een aantal van de zendelingen wordt ontvoerd, stelt Rambo een team samen om de groep te bevrijden.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

spacey

Avatar

Hier zit ik dus bepaald niet op te wachten. Sylvester was al niet meer serieus te nemen in Rocky 6, dus verwacht ook niet dat hij hier wat van kan maken.

Bloodspike

Avatar

Met een wandelstok de draad weer oppakken haha, wel vet wil hem wel gaan zien.

Brooklyn

Avatar

Ik zit hier echt wel op te wachten! Goed overdreven is niet fout ;) Respect sly

gandalf the white

Avatar

Ik weet niet waar jullie nou over zeuren, maar ik vond rocky 6 een goede film. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ver veel minder van had verwacht, maar het bleek toch een goede film te zijn. Dus gewoon afwacthen.

Devil_N

Avatar

Als ze bij de eerste film nou gewoon het boek hadden gevolgd (i.e. Rambo pleegt zelfmoord), dan was al deze onzin ons bespaard geweest...

13204

Avatar

Als de nieuwe Rambo net zo goed word als de laatste Rocky vind ik dat een waardig afscheid van een van dè grootste actie iconen in de geschiedenis van Hollywood.

Stallone is geen briljant acteur maar hij heeft wel veel goede en vermakelijke actiefilms op zijn naam staan. Ik gun hem met Rambo IV een waardig afscheid uit de actieve filmwereld.

eve1982

Avatar

Ik vindt dat sylverster stallone het als rambo goed heeft gedaan maar net als alle anderen goede ideeen moet je weten waneer te stoppen
en dat was rambo 3

ZL900

Avatar

De trailer belooft veel goeds! Eindelijk weer eens een echte actie film en niet zo`n cgi volgepropte popcorn film.

NieuwsFilm

meest populair