Marvel-serie 'Hawkeye': slecht of toch weer kijken?

De vierde live action-serie in 2021 in het MCU.

Begin dit jaar verschenen al de series WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier nog voor dat de bioscoopfilm Black Widow in de bioscopen verscheen. Even later debuteerden er Loki en de animatieserie What If...? op Disney+. Vandaag verschenen de eerste twee afleveringen van Hawkeye.

De trailers en andere beelden lieten al zien dat de serie zijn eigen toon heeft en afspeelt tijdens de kerstdagen in New York. Ondertussen zijn de eerste recensies online verschenen en die blijken over het algemeen positief.

Hawkeye staat op 87% op Rotten Tomatoes
Na 38 opgenomen recensies staat de vierde live action-serie in het Marvel Cinematic Universe op een mooie 87 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

"Hawkeye komt langzaam op gang, maar de actie op straatniveau is voor het MCU een verfrissende verandering in het tempo - en de chemie tussen de hoofdrolspelers sprankelt, zelfs als het plot achterblijft," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Hawkeye met het titelfiguur a.k.a. Clint Barton van acteur Jeremy Renner en zijn opvolger Kate Bishop van Hailee Steinfeld kreeg vandaag zijn eerste twee afleveringen er verschijnen er uiteindelijk zes. Hieronder een recente clip uit de serie.



NieuwsFilm

meest populair