Dwayne Johnson in actie in trailer 'DC League of Super-Pets'

In 2022 verschijnt de animatiefilm over de DC-huisdieren met superkrachten.

Bram de Groot 24 november 2021 13:37 in Algemeen
Volgend jaar krijgen we een animatiefilm van Warner Animation Group en DC Entertainment waarin we niet de grote superhelden uit de comics van DC in actie zien komen, maar een stel huisdieren met superkrachten. En die heet DC League of Super-Pets.

De belangrijkste viervoeter is Krypto the Superdog, met de stem van Dwayne Johnson. En zo lenen meer grote namen hun stem aan de animatiefilm, zoals Kevin Hart, Kate McKinnon, John Krasinski, Vanessa Bayer, Natasha Lyonne, Diego Luna en Keanu Reeves.

Maar waar gaat de animatiefilm over... Wanneer de Justice League gevangen wordt genomen, vormt de hond van Superman, Krypto, een team met asieldieren die superkrachten hebben gekregen. Dit zijn een hond genaamd Ace, die supersterk is, een varken genaamd PB, dat kan uitgroeien tot gigantische afmetingen, een schildpad genaamd Merton, die supersnel is, en een eekhoorn genaamd Chip, die elektrische krachten heeft.

Trailer DC League of Super-Pets
"De DC League of Super-Pets zijn klaar om te gaan zitten, te blijven en de wereld te redden," valt er te lezen op YouTube bij de trailer. DC League of Super-Pets moet op midden mei 2022 in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen.NieuwsFilm