Jennifer Lawrence: "Ik dacht dat mijn laatste uurtje had geslagen"

Tijdens een vlucht vielen beide motoren van het privévliegtuig uit.

FilmTotaal 25 November 2021 13:30 in Celebrity
In 2017 stapte de met een Oscar bekroonde Jennifer Lawrence in haar privévliegtuig. Dit zal ze nooit vergeten, aangezien ze dacht dat ze tijdens deze vlucht zou sterven.

Lawrence was op bezoek geweest bij haar familie in Louisville, Kentucky, maar op de weg terug moest het vliegtuig van de actrice een noodlanding maken vanwege een motorstoring. Terwijl ze een paar kilometer hoog in de lucht zat, viel ook nog eens de tweede motor van het vliegtuig uit.

Doodsbang
Zo zegt Lawrence: "Alleen mijn skelet zat als het ware nog in de stoel. In een keer begon het vliegtuig naar onder te vallen en ik dacht echt dat het het einde was. Ik begon korte berichten aan mijn familie achter te laten, zoals 'Ik heb een geweldig leven gehad. Het spijt me'".

Toen de actrice werd gevraagd waarom ze sorry zei tijdens de berichten, zei ze het volgende: "Ik weet dat ze kapot zouden zijn van mijn dood. Ik weet ook nog dat mijn hond Pipi op mijn schoot zat, dat was misschien nog wel het ergste. Dat kleine beestje had nergens om gevraagd".

Goede afloop
Gelukkig was de noodlanding in New York succesvol. Zo gaat Lawrence verder: "Ik weet nog dat ik ging bidden. Niet perse tot God, maar ik vroeg me wel af waarom we dit mochten overleven. Ik moet wel nog vaak vliegen voor mijn werk, maar ik vind dat nu verschrikkelijk..."

NieuwsFilm

meest populair