'Jurassic World: Dominion' toont gevaarlijke T-Rex op nieuwe poster

Check hier een gloednieuwe poster.

Jim Pedd 24 November 2021 16:02 in Algemeen
Een tyrannosaurus rex valt een drive-in bioscoop aan op een nieuwe poster van Jurassic World: Dominion. Dat momentje zagen we al voorbij komen in de teaser die deze week is vrijgegeven en krijgt klaarblijkelijk een grote rol in de marketing.

We hebben nog nauwelijks plotdetails gekregen over deze derde film in de Jurassic World-reeks. Wel is zeker dat het een direct vervolg is op Jurassic World: Fallen Kingdom. Aan het eind van die film wisten de dinosaurussen te ontsnappen en de echte wereld te betreden.

Jurassic World: Dominion-poster
De filmrelease staat gepland voor over ongeveer een half jaar. Daarom begint de marketing nu langzaamaan op stoom te komen, na een paar behoorlijk rustige maanden.

Na de teaser eerder deze week, kwam Universal Pictures nu dus met een geheel nieuwe poster voor Jurassic World: Dominion.

Op die poster zie je de T-Rex een drive-in bioscoop vol mensen binnenlopen. Een kindje kijkt verbaasd toe, met een emmer popcorn in de hand. Het silhouet van de dino wordt geprojecteerd op het scherm achter haar en dat is een mooie verwijzing naar het iconische logo van de franchise.

Hieronder de poster:
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair