De nieuwe dino's van 'Jurassic World: Dominion' worden belangrijker dan je denkt

Colin Trevorrow heeft nieuws.

Jim Pedd 25 November 2021 06:00 in Algemeen
Deze week was er plotseling een wel heel mooie verrassing voor fans van de Jurassic World-franchise. We kregen namelijk de vijf minuten durende proloog te zien. Niet lang daarna werd de franchise trending topic op social media.

Niemand had verwacht dat Universal die beelden zo vroeg vrij zou geven, met name omdat de filmrelease nog een kleine zeven maanden op zich laat wachten. Maar uit de reacties blijkt al dat mensen er blij mee zijn en enorm uitkijken naar de aankomende release.

Belangrijke dino's
Regisseur Colin Trevorrow keert straks terug naar de franchise met Jurassic World: Dominion. En dat doet 'ie in stijl, met nieuwe dinosaurussen die ook echt impact gaan hebben.

Die nieuwe beesten zagen we al verschijnen in de vijf minuten durende proloog, die zich zo'n 65 miljoen jaar in het verleden afspeelt. Maar ondanks dat ze zo lang geleden leefden, gaan ze ook nu impact hebben.

"In deze film kunnen we de dinosaurussen waar ik van houd en die we heel lang achter de hand hebben gehouden, eindelijk laten zien, wetende dat we de kans kregen om terug te reizen naar het Krijt en de oviraptor en giganotosaurus eindelijk te zien. Een aantal van hen krijgen echt een grote rol in de film zelf."

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair