Jeremy Renner heeft een bizar nieuw Avengers-idee

Dat zou pas iets zijn voor Marvel-fans.

Acteur Jeremy Renner is sinds deze week weer even te zien als Marvel-held Hawkeye. Hij speelt namelijk in een geheel eigen serie die op Disney+ verschijnt en de komende vier weken een nieuwe aflevering krijgt.

Maar er zit meer achter Renner dan alleen een prima acteur die ook tweemaal voor een Oscar genomineerd is. Hij is ook een zanger, die zo nu en dan nummers schrijft en onder meer meewerkte aan wat soundtracks voor films. Gek is het dus niet dat hij een wel heel opvallend Avengers-idee heeft.

Avengers-musical
Een van de leukere momenten in Hawkeye is als Clint Barton zijn familie meeneemt naar Rogers: The Musical. Jawel: een musical over het leven van Captain America.

Tot niemands verbazing, geeft Renner tijdens een interview met Variety toe dat hij ook direct zou tekenen voor een musical rond de Avengers. En het blijkt dat de cast het daar zelfs al over heeft gehad.

"Er is nog wat meer dat je niet in de serie ziet en ik weet zeker dat ze plannen voor dit soort materiaal hebben," begon Renner tegenover Variety.

"Ze denken ver vooruit. Wie weet wat en hoe en in welke vorm of op welke manier. We hebben het tijdens de eerste Avengers wel eens gehad over een Avengers-musical en maakten er allemaal grappen over. Maar ja, Rogers was vreemd genoeg briljant en verschrikkelijk tegelijk. Ik krijg er gemengde gevoelens bij. Maar het antwoord is 'ja', ik zie het zitten!"

NieuwsFilm

meest populair