Heeft de 'Jurassic Park'-cast een grotere rol dan de 'Jurassic World'-cast in 'Dominion'?

En is dat niet wat we het liefste zien?

Arjen Rooseboom 25 november 2021 14:08 in Algemeen
Hoewel de dinosaurussen en bijbehorende speciale effecten in de originele Jurassic Park begrijpelijkerwijs een groot onderdeel van het succes waren, was de cast van die film misschien wel net zo belangrijk, met sterren Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum.

Voor het eerst sinds 1993 gaan ze weer samen verschijnen en wel in het aankomende Dominion dat hopelijk volgend jaar juni verschijnt.

En voor wie nu nog steeds vreest dat het trio wordt afgeserveerd met een lullige cameo (zoals Goldblum drie jaar geleden in Fallen Kingdom), heeft schrijver en regisseur Colin Trevorrow geweldig nieuws.

Alan Grant, Ellie Sattler en Ian Malcolm vormen een essentieel element van het totale avontuur, eigenlijk nog meer dan Chris Pratt's Owen Grady en Bryce Dallas Howard's Claire Dearing.

Trevorrow: "De uitdaging van een afsluitende film als deze was om elk personage zijn recht in het verhaal te geven, om iedereen te eren. Zelfs de T-Rex, want ook zij is een geliefd personage".

Het klinkt in ieder geval als iets wat fans enorm zal opwinden en zeg nou zelf eerlijk, wie zien jullie liever het meeste schermtijd krijgen? Precies...

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

De hoofdpersonages van JW waren ook overdreven. Bijna komedie theater acteerwerk. Vond het daardoor een kinderlijke film serie geworden. Hopelijk bieden Sam Neil en kornuiten nog enige soelaas.

NieuwsFilm

meest populair