Dodelijke foto en gave motionposters voor alle personages in 'Scream (5)'

Nog twee maandjes slapen...

Arjen Rooseboom 25 november 2021 15:05 in Algemeen
Een iconisch element uit de Scream-franchise is Ghostface, de mes-zwaaiende gemaskerde moordenaar gekleed in zwarte gewaden. In het aankomende vijfde deel Scream zal dit niet anders zijn.

Studio Paramount Pictures heeft een nieuwe motion filmposter uitgebracht die enkele van de hoofdpersonages uitlicht en één ding hebben ze allemaal gemeen: Ze zijn stuk voor stuk potentieel slachtvee!

De film markeert wederom de terugkeer van oudgedienden Neve Campbell als slachtoffer Sidney Prescott, David Arquette als sherrif Dewey Riley en Courteney Cox als razende reporter Gale Weathers.

Het nieuwe verse bloed komt van jonkies Melissa Barrera, Jenna Ortega, Dylan Minnette, Jack Quaid, Jasmin Savoy Brown, Sonia Ammar, Mikey Madison, Mason Gooding en Kyle Gallner.


Schokkende twist in aantocht?
Vijfentwintig jaar nadat een reeks brute moorden het rustige stadje Woodsboro schokte, heeft opnieuw een moordenaar het Ghostface-masker opgezet. Deze begint zich op een groep tieners te richten om zo geheimen uit het dodelijke verleden van de stad te doen herleven.

Er zijn veel geruchten over de richting die het verhaal gaat inslaan. Sommige speculeren dat Dewey en Gale na al die jaren nu degenen zijn die Sidney verraden of dat Sidney zelf mentaal is geknapt en het beruchte gezicht wordt dat haar een kwart eeuw heeft gestalkt.

Bekijk hieronder ook nog een nieuwe afbeelding waarop Ghostface zijn zoveelste bloederige slachtoffer lijkt te hebben gemaakt.


In 2015 overleed horroricoon en geestelijk vader Wes Craven en dus wordt nu voor het eerst een hoofdstuk geregisseerd door Ready Or Not-regisseurs Tyler Gillett en Matthew Bettinelli-Olpin.

Het vijfde hoofdstuk in de franchise staat gepland voor Januari 2022.

1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair