Acteur hoopt van harte dat deze klassieker nooit een reboot gaat krijgen

Acteur hoopt van harte dat deze klassieker nooit een reboot gaat krijgen

Jij ook?

Elk jaar zien we tegenwoordig wel een reboot van een geliefde film of franchise, maar tot nu toe hebben de fans van The Princess Bride het geluk gehad dat deze nog niet aan de lijst is toegevoegd.

Hoofdrolspeler Cary Elwes werd onlangs door THR gevraagd naar de mogelijkheden over een reboot en hij blijkt fel tegenstander te zijn:

"Er is een tekort aan perfecte titels in de huidige wereld. Het zou jammer zijn om deze te beschadigen. Vandaag de dag zijn kosten van promotie en reclame zo onbetaalbaar dat men daarop wil bezuinigen. En het gevoel is dat er met een remake al een doelgroep is, zodat de marketingkosten laag gehouden kunnen worden. Dus ik begrijp de drive, maar mijn theorie is, als de film populair is, het goed heeft gedaan en het publiek houdt ervan, laat het dan zo. Als mensen hem in hun hart hebben gesloten, lijkt het mij geen goed idee om hem opnieuw te bekijken".

Nee, gewoon nee
Hoewel de acteur dus studio's begrijpt om iconische eigendommen te recyclen, hoopt hij van harte dat ze de cultfilm uit 1987 met rust laten.

Het verhaal ging over zijn simpele boerenknecht Westley die zijn enige ware liefde prinses Buttercup (Robin Wright) moest zien te redden van de weerzinwekkende prins Humperdinck (Chris Sarandon) .

De film was bij de release geen groot commercieel succes, maar heeft sindsdien een cultstatus gekregen. Wat denken jullie? Of is dit juist een titel waarbij men er wél goed aan zou doen om te rebooten?

NieuwsFilm

meest populair