'Legally Blonde 3' neemt een wel heel bijzondere wending

'Legally Blonde 3' neemt een wel heel bijzondere wending

Elle Woods wordt een ouder!

Sinds aangekondigd werd dat Reese Witherspoon terugkeert als Elle Woods in een Legally Blonde 3, hebben we maar weinig over de nieuwe toevoeging aan de komediefranchise gehoord. We weten ook vrijwel niets over het plot.

Maar gelukkig gaf MGM-baas Pamela Abdy een uitgebreid interview aan The Hollywood Reporter. Zij vertelde hoe het met het project gaat en waar Elle zich bevindt als we haar weer zien.

Legally Blonde 3 maken
In juni 2018 hoorden we voor het eerst dat Witherspoon in gesprek was over een mogelijke terugkeer. Eigenlijk had de film in 2020 opgenomen moeten worden, maar toen brak corona uit. Nu schijnt de boel volledig herschreven te zijn en moet Legally Blonde 3 in mei 2022 te zien zijn.

Abdy vertelde dat de film laat zien hoe het met Elle gaat als werkende moeder die nu 40 jaar oud is.

"Het gaat echt gebeuren. Mindy Kaling en Dan [Goor] schrijven er nu aan en Reese [Witherspoon] speelt erin. Reese en Lauren Neustadter produceren 'm met Marc Platt. We ontwikkelen het samen. Hoe ziet het eruit voor Elle Woods als ze 40 is? Elle is een moeder met een geweldige carrière. We kijken ernaar uit om dat script in het eerste kwartaal te zien."

Gezien deze opmerkingen moet het wel bijna een wonder zijn om te verwachten dat Legally Blonde 3 nog echt in mei 2022 te zien is. Maar een release in 2022 zit er misschien nog wel in.

NieuwsFilm

meest populair