Eindelijk weten we wanneer Marvel Studios-film 'Eternals' op Disney+ verschijnt

Heel lang hoeven we niet meer te wachten.

Jim Pedd 28 November 2021 19:30 in Algemeen
Deze zomer besloot Marvel Studios dat Black Widow een hybride première moest krijgen. De release vond daarmee plaats op VIP-toegang van Disney+ en in de bioscoop. Het leidde tot nogal wat gedoe tussen Scarlett Johansson en Disney.

Vervolgens besloot Marvel-baas Kevin Feige dat alle nieuw uit te brengen Marvel-films exclusief in première zouden moeten gaan in de bioscoop. De eerste daarvan was Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Die bleek een succes aan de box office, met een resultaat van 430 miljoen dollar. En Eternals (de tweede MCU-film die exclusief in de bioscoop uitkwam sinds corona) deed het best prima met 350 miljoen dollar aan de box office in pas drie weken tijd.

Disney+ release Eternals
De vraag was nog altijd wanneer Eternals precies op Disney+ uit zou komen. Nu weten we het!

Marvel Studios laat namelijk weten dat Eternals vanaf woensdag 12 januari volgend jaar te zien is op de streamingdienst.

Dat betekent dat je 6,5 week moet wachten op de release van de Marvel-film. Daarmee heb je dus nog even te wachten, maar in de tussentijd krijg je onder meer vier afleveringen van Hawkeye te zien en draait Spider-Man: No Way Home nog in de bioscoop.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair