Hoe 'Eternals 2' de planetenverslinder Galactus kan introduceren

Het langverwachte debuut van de galactische schurk...

Arjen Rooseboom 28 november 2021 15:44 in Algemeen
Nu het eerste deel het naar behoren heeft gedaan, is het zomaar mogelijk dat er een Eternals 2 op komst is. En hoewel de Celestials nog steeds een bedreiging zijn voor het MCU, zouden we daarin wel eens het debuut kunnen zien van 'The Devourer of Worlds', Galactus.

Scenarioschrijvers Ryan en Kaz Firpo hebben onlangs hun wens geuit om hem te laten verschijnen in een potentieel vervolg op hun kosmische MARVEL-film. Alles duidt erop dat Celestial Arishem terugkeert als de belangrijkste antagonist, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen ruimte is.

Aan het einde van Eternals, nadat de helden erin zijn geslaagd de opkomst van de hemelse Tiamut te stoppen, worden Sersi, Kingo en Phastos ontvoerd door hun voormalige meester Arishem omdat ze tegen hem en zijn plannen in opstand kwamen.

Zij worden vervolgens weggevoerd met het plan om hun herinneringen te herzien en zo te bepalen of de mensheid al dan niet moet worden vernietigd. En als dat al gaat gebeuren, zal Arishem dat dus waarschijnlijk niet alleen doen.

Een waardig aandeel
In de comics speelt Galactus een essentiële rol bij het handhaven van het evenwicht in de hele kosmos, waardoor hij een natuurkracht is die verder gaat dan goed en kwaad. Hoewel hij de energie van planeten nodig heeft om zichzelf te kunnen onderhouden, fungeert hij ook als een test voor beschavingen in het hele universum om te bewijzen dat ze moeten blijven bestaan.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dutch Movie Chef

Avatar

Eternals bood wel de mogelijkheid om Galactus te introduceren, maar die moet eigenlijk wel geïntroduceerd worden in Fantastic Four.

Bigds9fan

Avatar

Precies. De Fantastic Four zijn de enige die de Devourer Of Worlds kunnen verslaan.

Master Of Films

Avatar

Nu het eerste deel het naar behoren heeft gedaan, is het zomaar mogelijk dat er een Eternals 2 op komst is.
Yeah right... 200 miljoen USD is het production budget. Domestic is het 150 mil. Echt slecht voor een Marvel film. Neem Thor: The Dark World die was over de 200 mil domestic.

Arnold_FF7

Avatar

Wow jullie zijn echt niet goed wijs als je denk dat ze een eternals 2 gaan maken

NieuwsFilm

meest populair