Krijgt het toekomstige 'Ghostbusters'-universum zijn eigen Nick Fury?

Als het aan Ernie Hudson ligt, wel...

Arjen Rooseboom 28 november 2021 17:16 in Algemeen
Attentie: Dit artikel bevat uiteraard SPOILERS!

De meest beknopte manier om Jason Reitmans Ghostbusters: Afterlife te omschrijven, is als de Star Wars: The Force Awakens van het Ghostbusters-universum, in de zin van dat het sterk leunt op nostalgie en oude personages mengt met een nieuwe generatie helden.

Een tweede post-credit-scene met Ernie Hudsons Winston Zeddmore, één van de originele spokenjagers die terugkeerde, zet een duidelijk vervolg op.

Nick Fury
In een interview met YAHOO! schetste de acteur zijn hoop op wat daarna komt: "Het is duidelijk een nieuwe familiefilm, dus ik weet niet of één van de oude Ghostbusters nog een grote speler kan zijn, maar op de een of andere manier betrokken worden als mentor zou heel leuk zijn. Wij begrijpen de Ghostbusters als geen ander. Het lijkt bijna op het personage van Sam Jackson in het Marvel Cinematic Universe. Wat er ook uit voortkomt, ik hoop dat Winston ermee verbonden is".

In het derde deel uit de franchise wordt onthuld dat Winston inmiddels een succesvolle en zeer rijke zakenman is geworden die aan het einde terugkeert naar het voormalige hoofdkwartier in New York om deze in ere te herstellen, dus hij is in ieder geval goed geplaatst om toezicht te houden op een eventueel volgend team.

Bekijk ook ons FilmTotaal-interview met regisseur Jason Reitman.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair