3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

1917 (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Mendes | Cast: George MacKay, Dean-Charles Chapman, Mark Strong, e.a.
Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge, Britse soldaten, Schofield en Blake genaamd, de opdracht om een boodschap af te leveren waarmee een dodelijke aanval voorkomen kan worden. Voor deze levensgevaarlijke missie moeten de twee een groot vijandelijk gebied doorkruisen.

Gone Girl (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, e.a.
Nick en Amy staan op het punt om hun vijfjarige jubileum te vieren, maar Nick wil eigenlijk een punt achter hun huwelijk zetten. De dag waarop hij dit mede wil delen, verdwijnt Amy spoorloos. Al snel wordt Nick aangemerkt als mogelijke dader, maar hij ontkent in alle toonaarden iets met haar verdwijning te maken hebben.

Catch Me If You Can (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, e.a.
De charmante jongeman Frank Abagnale Jr. doet zich met succes voor als piloot, arts en jurist en weet met zijn bedrog miljoenen dollars op te strijken. De verbeten FBI-agent Carl Hanratty zit al jaren achter hem aan, maar weet hem maar niet te vangen. Uiteindelijk loopt de jonge oplichter toch tegen de lamp.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair