De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

BlacKkKlansman (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Spike Lee | Cast: John David Washington, Adam Driver, Topher Grace, e.a.
De zwarte politieman Ron Stallworth gaat undercover bij de Ku Klux Klan. Dat doet hij samen met zijn witte collega Flip Zimmerman. Stallworth voert de telefoongesprekken, Zimmerman trekt het veld in. Zo weten ze tot de hoogste kringen binnen te dringen en proberen ze de plannen van de racistische organisatie te dwarsbomen.

A Boy Called Christmas (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gil Kenan | Cast: Henry Lawfull, Maggie Smith, Michiel Huisman, e.a.
Nikolas, een vastberaden jongen, stuit tijdens de zoektocht naar zijn vader op het magische elfendorpje Elfhelm. Hij wordt tijdens zijn reis vergezeld door het eigenzinnige rendier Blitzen en de pratende muis Miika, zijn huisdier. Nikolas ondervindt al snel zijn lot en bewijst dat niets onmogelijk is. Ook hoopt hij een geschenk van hoop mee naar huis te kunnen nemen.

Pacific Rim Uprising (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven S. DeKnight | Cast: John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny, e.a.
Jake Pentecost is een voormalig Jaeger-piloot. Zijn vader offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju-monsters. Jake keert terug naar het team wanneer zijn zus Mako Mori, de leider van de nieuwe generatie, een beroep op hem doet nadat de monsters opnieuw zijn opgedoken. Daarbij werkt hij samen met een vijftienjarige Jaeger-hacker en zijn grootste rivaal.


En verder onder meer...

Actiethriller
Jack Reacher (2012)
Jack Reacher: Never Go Back (2016)

Avontuur
The Dark Tower (2017)

Documentaire
The Penalty (2018)

Kerstfilm
A Castle for Christmas (2021)

Sciencefiction
Transformers: Age of Extinction (2014)

Sportdrama
Bruised (2021)

NieuwsFilm

meest populair