Zack Snyder hint stiekem naar 'Justice League'-terugkeer

Maakt Zack Snyder toch weer meer Justice League?

Zack Snyder hint wederom naar een terugkeer voor een Justice League-vervolg. Dat nadat eerder acteur Henry Cavill hintte naar een terugkeer van zijn interpretatie van Superman. Zou het SnyderVerse dan toch springlevend zijn?

Voor Thanksgiving plaatste Snyder een foto op zijn Vero-account. Op de voorgrond zagen we daarop een kalkoen, precies zoals past bij Thanksgiving. Maar op de achtergrond zit een sneaky cameo: DC Comics' Final Crisis.

Final Crisis
Snyder gebruikt Vero vaker als een manier om boodschappen over te brengen naar zijn publiek. Nadat Zack Snyder's Justice League een groot succes bleek op streamingdienst HBO Max en VOD-kanalen, schijnt Warner Bros. weer interesse te hebben in een revival van het SnyderVerse.

De comic Final Crisis heeft duidelijke connecties met de Snyder Cut. De voornaamste slechterik is Darkseid, die er eindelijk in slaagt om de gevreesde Anti-Life Equation te gebruiken om zo de complete realiteit te overheersen. Bovendien corrumpeert hij verschillende DC-helden op die manier. Het verhaal eindigt ook met de dood van Batman.

Eerder vertelde Snyder al eens dat zijn verhaal zou moeten eindigen met het grootste offer van Batman. Natuurlijk bouwde hij ook op naar de Anti-Life Equation en een kleine overwinning voor Darkseid (waarna de helden terug in de tijd moesten reizen om alles ongedaan te maken).

Kortom: zou dit misschien een hint van Snyder zijn voor wat nog komen gaat?

NieuwsFilm

meest populair