Zack Snyder hint stiekem naar 'Justice League'-terugkeer

Maakt Zack Snyder toch weer meer Justice League?

Jim Pedd 29 november 2021 06:00 in Algemeen
Zack Snyder hint wederom naar een terugkeer voor een Justice League-vervolg. Dat nadat eerder acteur Henry Cavill hintte naar een terugkeer van zijn interpretatie van Superman. Zou het SnyderVerse dan toch springlevend zijn?

Voor Thanksgiving plaatste Snyder een foto op zijn Vero-account. Op de voorgrond zagen we daarop een kalkoen, precies zoals past bij Thanksgiving. Maar op de achtergrond zit een sneaky cameo: DC Comics' Final Crisis.

Final Crisis
Snyder gebruikt Vero vaker als een manier om boodschappen over te brengen naar zijn publiek. Nadat Zack Snyder's Justice League een groot succes bleek op streamingdienst HBO Max en VOD-kanalen, schijnt Warner Bros. weer interesse te hebben in een revival van het SnyderVerse.

De comic Final Crisis heeft duidelijke connecties met de Snyder Cut. De voornaamste slechterik is Darkseid, die er eindelijk in slaagt om de gevreesde Anti-Life Equation te gebruiken om zo de complete realiteit te overheersen. Bovendien corrumpeert hij verschillende DC-helden op die manier. Het verhaal eindigt ook met de dood van Batman.

Eerder vertelde Snyder al eens dat zijn verhaal zou moeten eindigen met het grootste offer van Batman. Natuurlijk bouwde hij ook op naar de Anti-Life Equation en een kleine overwinning voor Darkseid (waarna de helden terug in de tijd moesten reizen om alles ongedaan te maken).

Kortom: zou dit misschien een hint van Snyder zijn voor wat nog komen gaat?

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Hij heeft ook een post gedaan met wat getallen die verwijzen naar de scene waarin Darkseid tegen De Saad zegt dat ze de Anti-Life Equation moeten hebben 'ready the Armada, we will use the old ways'.

https://youtu.be/ieeZ7GDcaPg

Sjakie will be back!!! JL trilogie Smiley face

Sietzet

Avatar

Mijn penis kan maar zo erect worden

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Sjakie will be back!!! JL trilogie Smiley face "

DC's phase 4. Smiley face

RogueWon

Avatar

Final Crisis is onmogelijk te begrijpen. Ik heb het een paar keer opnieuw gelezen maar ik snap er nog steeds de ballen van. Grant Morrison staat erom bekend hele oude verhaallijnen en personages erbij te halen, maar in dit geval ging ie m.i. iets te ver. Batman's rol was inderdaad de meeste interessante. The Flash was heel belangrijk en Wonder Woman en Supergirl hadden ook coole rollen als villains. Superman's verhaal snapte ik totaal niet (je moest het ook lezen met 3d bril) en zijn 'eindgevecht' met Darkseid sloeg helemaal nergens op (ik ga het niet spoilen maar ik moest gelijk denken aan The Voice).

BilboBalings

Avatar

Ik snap het enthousiasme hierboven niet rondom Sjakie. Oké, de Zack Snyder' cut was leuk, niet geweldig, maar deze is simpelweg vier jaar te laat. Daarnaast zijn zijn andere DC-films, Man of Steel en Batman v Superman, niet goed. Ik hoop dat zij een andere regisseur vinden voor toekomstige DCEU-films. De enige films, die tot op heden een beetje memorabel zijn, zijn The Suicide Squad, Wonder Woman en Shazam.

Robbepost

Avatar

^ Sjakie is een held!

Ach ja smaken verschillen. Ik vind zijn DCEU films erg goed en kan zijn stijl waarderen.
Daarintegen vind ik Wonder Woman troep.

BilboBalings

Avatar

^ Laten we hopen op voor de rest goede films in de SnyderVerse! Ben voor de rest wel fan van zijn andere films als Army of the Dead of 300.

Gigan72

Avatar

Sjakie is the man the king the big boss.Smiley face

Robbepost

Avatar

^ niks aan toe te voegen!

De VGR

Avatar

Zolang de studios met hun tengels van Sjakie zijn films blijven zijn het goede films.

Tim78

Avatar

@Bilbo, mag toch hopen dat je dan alleen aan WW 1 refereert?

OT: heb erg genoten van de ZS cut van JL. Eindelijk eens een superhelden film met een wat rauwer randje. Ik geniet zeker wel van de marvel films, maar de lachen gieren brullen formule raakt een keetje uitgewerkt en soms tenenkrommend slecht (Wong die hotel california zingt samen met
Shang-si, echt WTF) en dan mag het ook weleens wat serieuzer.

BilboBalings

Avatar

Ja, de eerste natuurlijk. De tweede was pure troep.

NieuwsFilm

meest populair