'Jurassic World'-franchise neemt een verrassende wending

Niet alleen meer dino's!?

In het vierde seizoen van de serie Jurassic World: Camp Cretaceous verschijnt een sabeltandtijger. En nu laat showrunner Scott Kreamer weten dat het Jurassic World-universum uitbreidt naar meer prehistorische beesten dan alleen dinosaurussen.

"Ik denk dat het logisch is dat er meer dan dinosaurussen zijn daarbuiten," vertelde Kreamer een de site Collider. Een behoorlijk interessante onthulling die grote gevolgen kan hebben voor de complete franchise. Wellicht zelfs voor de films!

Jurassic World-franchise
"We kunnen natuurlijk ook bepaalde dingen doen, en vrijheden nemen in onze serie, die ze in de films misschien niet zouden of kunnen doen. Als wij deze wereld kunnen verbreden en frisse en nieuwe dingen kunnen laten zien, dan is dat wat we willen doen", ging hij verder.

Dat is interessant, want de nieuwe trailer voor Jurassic World: Camp Cretaceous seizoen 4 onthulde al dat een sabeltandtijger in de serie zit. En duidelijk is ook dat we zoiets misschien wel in de films terug gaan zien.

Kreamer: "Er zitten bepaalde dingen in de serie, waar je ook een verwijzing naar gaat zien in Jurassic World: Dominion". Of dat ook geldt voor deze prehistorische beesten is nog de vraag, maar dat zou interessant kunnen zijn!

NieuwsFilm

meest populair