'Ghostbusters: Afterlife' brengt schurk uit oude films terug voor een vervolg

Er moet meer materiaal komen.

Jim Pedd 29 november 2021 08:23 in Algemeen
Ghostbusters: Afterlife is nu in de bioscoop te zien. Het is heel duidelijk dat de film onderdeel uitmaakt van hetzelfde verhaal dat begon met de films in de jaren tachtig. Opvallend is dat de film ook wat vraagtekens zet bij Ghostbusters II en misschien wel een slechterik terug kan brengen.

Regisseur Jason Reitman bevestigde in een interview dat Ghostbusters: Afterlife heel bewust verbonden is aan eerdere films. Maar tijdens de Happy Sad Confused podcast vertelde hij ook nog dat een vervolg een welbekende schurk terug kan brengen.

Ghostbusters-slechterik
Volgens Reitman zou het goed mogelijk kunnen zijn dat een eventueel vervolg op Ghostbusters: Afterlife niemand minder dan Vigo the Carpathian, een behoorlijk grove schurk in de franchise, terugbrengt.

"Er ligt een grote kans voor Vigo the Carpathian om zijn terugkeer te realiseren," begon Reitman het interview.

"Kijk, denk je dat er maar één schilderij van Vigo the Carpathian bestaat? Misschien rijdt hij wel te paard op een ander schilderij, en zet hij op nog een ander schilderij iemand op een spiets?"

Er liggen dus kansen voor deze grote schurk in de franchise om terug te keren. Dat zou pas wat zijn! Maar eerst moet Ghostbusters: Afterlife succesvol genoeg blijken aan de box office.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Eriky

Avatar

Succesvol is afterlife zeker. Maar lijkt mij verstandig om (als er meerdere films komen ) iets nieuws te verzinnen

Marklar

Avatar

heb mij wel prima vermaakt met dit nieuwe deel. Al had er wel wat meer actie in mogen zitten, de opbouw duurde wat lang en het slotstuk had wat langer mogen duren, incl de oude cast. Maar een vervolg mogen ze hier zeker wel op maken

AlanSmithee

Avatar

Is het nou echt zo moeilijk om iets nieuws te verzinnen?

NieuwsFilm

meest populair