Verrassende schurk is nu de eigenaar van de Avengers Tower?

Verrassende schurk is nu de eigenaar van de Avengers Tower?

Althans, daar lijkt het op.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Hawkeye-fans denken dat Wilson Fisk de nieuwe eigenaar van de Stark Tower zou kunnen zijn. Een nieuwe fantheorie laat zien dat dit helemaal niet zo'n gek idee zou kunnen zijn.

Het gebouw zou dan kunnen dienen als de Fisk Tower, vanuit waar Kingpin al zijn zaken draaiende zou houden. En wat is nou een betere plek om te kiezen dan het voormalig thuis van de Avengers? In de serie Hawkeye horen we dat Tony Stark te toren jaren eerder verkocht, zonder te vertellen aan wie.

Wilson Fisk
Kingpin is een personage dat in de comics van Marvel vaak gebruik maakte van leegtes en machtsvacuüms om zijn kansen te grijpen en doelen te realiseren.

Dat Thanos op een zeker moment de helft van al het leven uitmoordde, maakt dat de Avengers helemaal geen tijd had om zich bezig te houden met andere dingen dan het oplossen van heel wat grote crisissen.

Een mooi moment dus voor Kingpin om op te duiken en gebruik te maken van de ruimte die er is. We weten al van Marvel-baas Kevin Feige dat de filmstudio inspiratie haalt uit de comics van Matt Fraction en David Aja over Hawkeye. Daarin speelde Kingpin ook een grote rol, dus waarom niet niet?

NieuwsFilm

meest populair