Verrassende schurk is nu de eigenaar van de Avengers Tower?

Althans, daar lijkt het op.

Jim Pedd 29 November 2021 20:30 in Algemeen
Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Hawkeye-fans denken dat Wilson Fisk de nieuwe eigenaar van de Stark Tower zou kunnen zijn. Een nieuwe fantheorie laat zien dat dit helemaal niet zo'n gek idee zou kunnen zijn.

Het gebouw zou dan kunnen dienen als de Fisk Tower, vanuit waar Kingpin al zijn zaken draaiende zou houden. En wat is nou een betere plek om te kiezen dan het voormalig thuis van de Avengers? In de serie Hawkeye horen we dat Tony Stark te toren jaren eerder verkocht, zonder te vertellen aan wie.

Wilson Fisk
Kingpin is een personage dat in de comics van Marvel vaak gebruik maakte van leegtes en machtsvacuüms om zijn kansen te grijpen en doelen te realiseren.

Dat Thanos op een zeker moment de helft van al het leven uitmoordde, maakt dat de Avengers helemaal geen tijd had om zich bezig te houden met andere dingen dan het oplossen van heel wat grote crisissen.

Een mooi moment dus voor Kingpin om op te duiken en gebruik te maken van de ruimte die er is. We weten al van Marvel-baas Kevin Feige dat de filmstudio inspiratie haalt uit de comics van Matt Fraction en David Aja over Hawkeye. Daarin speelde Kingpin ook een grote rol, dus waarom niet niet?

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Het zou heel vet zijn als hij op deze manier terugkeert naar het MCU. Maar ik moest eerder zelf denken aan een subtiele verwijzingen naar de FF. :P

RoberPaulsen

Avatar

Dus je zet groot spoilers boven je artikel, maar wel een thumbnail van Wilson Fisk naast deze titel in het overzicht?
Goh over wie zouden ze het hebben?

baron nostalgia

Avatar

Ik denk toch de avengers tower zal veranderen in het baxter gebouw

MichaelCaine

Avatar

Er was toch in een Far From Home een soort van hint dat het nou van Reed Richards en the Fantasic Four was?

Decepticon

Avatar

@RobertPaulsen, inderdaad, erg slim zijn hier soms niet bij filmtotaal.

Dawgruule

Avatar

Thumbnail + Titel = Spoiler.
Thanks serietotaal.

Oh excuus; Filmtotaal. Of naja het gaat over een serie.

kokosnoot

Avatar

Gelukkig was ik gewaarschuwd voor spoilers en herkende ik wison fisk niet als zodanig maar dacht ik dat het de oom was van Dr Strange, phew!

Verder zou het wel een leuke ontwikkeling zijn.
Al zou de FF er veel beter in passen omdat die uiteindelijk toch zo een grote toren nodig hebben voor The Baxter building!!

NieuwsFilm

meest populair