Er is één MCU-personage nog niet vergeven voor zijn 'Avengers: Infinity War'-fout

Er is één MCU-personage nog niet vergeven voor zijn 'Avengers: Infinity War'-fout

Star-Lord wacht nog op vergiffenis.

Star-Lord is de enige overgebleven held die zijn fouten in Avengers: Infinity War niet rechtgezet heeft. In die film beging Star-Lord een forse fout die dus nog niet rechtgezet is en gigantische gevolgen had.

Sinds de release van Avengers: Infinity War heeft Star-Lord heel wat kritiek te verwerken gekregen. Bij hem sloegen alle stoppen door toen hij erachter kwam dat Gamora vermoord was door Thanos.

Thanos-gevecht
Iron Man, Spider-Man en Doctor Strange kregen op Titan de hulp van Star-Lord en enkele Guardians bij het verslaan van Thanos. Dat lukte, ze wisten hem in bedwang te houden en slaagden er bijna in om hem de Infinity Gauntlet afhandig te maken.

Totdat bleek dat Thanos Gamora had vermoord. Op dat moment kon Star-Lord zijn woede niet meer in houden en sloeg hij de Mad Titan, waarna die uit zijn sluimer ontwaakte en de Avengers en Guardians eigenhandig versloeg.

Heel wat fouten
Dat Thanos kon slagen in zijn opzet was de schuld van een aantal Avengers die fouten maakten. Zo weigerde Captain America om Vision op te offeren, waardoor Thanos alle Infinity Stones kon verzamelen. Iron Man besloot op Titan te vechten tegen Thanos, waardoor hij de Time Stone makkelijker kon krijgen. En dat Thor niet voor het hoofd ging, maakte dat Thanos de Snap kon uitvoeren.

Gelukkig wisten die drie allemaal te compenseren voor hun fouten in Avengers: Endgame. Ze gingen op een gevaarlijke missie terug in de tijd en Tony Stark gaf zelfs zijn leven.

Maar Star-Lord dan?
Helemaal eerlijk is het natuurlijk niet om Star-Lord nog geen vergiffenis te schenken. Maar dankzij zijn kolossale fout, ging het definitief mis.

Nu de Mad Titan dood is en de Infinity Stones niet meer bestaan in 'onze' tijdlijn, moet hij toch iets doen om dit recht te zetten...

NieuwsFilm

meest populair