Andrew Garfield reageert op vraag of hij ooit Joker zal spelen

Een te lastige taak...

Gigantisch veel Spider-Man-fans hopen dat Andrew Garfield in Marvel's nieuwe Spider-Man: No Way Home te zien zal zijn. De acteur wordt er dan ook (wat te vaak) naar gevraagd. Recentelijk werd hem gevraagd of hij eens graag een schurk zou willen spelen zoals Joker. Zijn antwoord was duidelijk.

Garfield heeft misschien dan wel een van 's werelds bekendste en geliefdste superhelden gespeeld, hij ziet het niet zitten om in de huid te kruipen van de Joker. Tijdens een interview werd hij gevraagd of hij het als 'The Crown Prince of Crime' op zou willen nemen tegen Robert Pattinson's nieuwe Batman, maar daar heeft hij duidelijk geen interesse in.

Lastig
"Het is aardig dat je denkt dat ik een goede Joker neer zou kunnen zetten" begint Garfield. "Maar nee, daar blijf ik ver vandaan. Ik denk niet dat ik dat ooit zou zullen doen, als je ziet wat Heath Ledger heeft gedaan. Als je ziet wat Jack Nicholson heeft gedaan. En Joaquin Phoenix deed het ook geweldig!"

Het lijkt er dus voornamelijk op dat hij het niet aandurft aangezien de lat enorm hoog ligt. Jared Leto wordt niet genoemd door Pattinson. Leto speelde enkele jaren geleden ook nog Joker in Suicide Squad, maar wist de verwachtingen niet waar te maken.

Denken jullie dat het goed zou zijn als Warner Bros. zich voorlopig bezig houdt met andere schurken of hopen jullie toch dat de Joker de komende jaren terugkeert?

NieuwsFilm

meest populair