Bioscopen kunnen enorme vraag naar kaarten 'Spider-Man: No Way Home' niet aan

Deze superheldenfilm wordt waarschijnlijk de bioscoophit van dit jaar.

Jeffrey Kouters 29 november 2021 20:30 in Algemeen
Spider-Man: No Way Home lijkt het filmevent van dit jaar te gaan worden. Vandaag begon de voorverkoop voor de langverwachte superheldenfilm en de ticketsites lagen vrijwel direct plat door de enorme vraag.

De kaartverkoop voor Spider-Man: No Way Home begon om middernacht en leidde al snel tot grote problemen. Op social media klagen de fans dat ze geen reservering konden plaatsen of dat de app van hun bioscoop het geeneens deed.

Fans die tickets probeerden te bemachtigen via AMC, Cinemark, Regal of Fandango werden daardoor flink op de proef gesteld. En als het hen eenmaal lukte om de site te openen, moesten ze soms ook nog aanzienlijk lang wachten in een virtuele wachtrij.

Bij de Amerikaanse bioscoopketen AMC was het helemaal druk. Dat komt omdat AMC een bijzondere samenwerking met filmstudio Sony is aangegaan voor deze film. De twee bedrijven gaven een exclusieve Spider-Man-NFT cadeau aan de eerste 86.000 klanten die een ticket wisten te reserveren.

Al deze berichten maken duidelijk dat er enorm veel interesse is in de Marvel-film. In Nederland is Spider-Man: No Way Home vanaf 16 december exclusief in de bioscopen te zien.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JackyMax

Avatar

Laten we hopen dat de Bioscopen creatief zijn,
en meer voorstellingen overdag gaan programmeren.

BilboBalings

Avatar

Ik moet en zal deze zien op de openingsdag. Al is het in de ochtenduren.

Master Of Films

Avatar

JackyMax "Laten we hopen dat de Bioscopen creatief zijn, en meer voorstellingen overdag gaan programmeren."
Pathé had al zaterdag gereageerd op deze situatie.

Door avondlockdown vertoont Pathé meer films gedurende de dag

jeff1983 "Is maar de vraag of hij hier vanaf 16 december te zien zal zijn.. maatregelen lopen al tot 18 december minimaal. En met 5 uur dicht en 1,5 meter zal Spiderman niet uit kunnen"
Wat een onzin. Andere (volwassen) films zijn gewoon te zien in de ochtend en middag. Minder voorstellingen is niet gelijk aan geen voorstellingen.

jeff1983

Avatar

Is maar de vraag of hij hier vanaf 16 december te zien zal zijn.. maatregelen lopen al tot 18 december minimaal. En met 5 uur dicht en 1,5 meter zal Spiderman niet uit kunnen

David Mills

Avatar

Ik neem dit soort sensatieberichten altijd met een korreltje zout. Het is een PR tactiek. Misschien dat er op eerste dagen een run is maar ik heb hier in Nederland nog nooit meegemaakt dat het moeilijk is een kaartje te bemachtigen. Voor mij persoonlijk is Spiderman niet het filmevent van het jaar

Goku32

Avatar

Natuurlijk dat zit er wel in, dat het snel zal gaan met de kaartjes, maar hierzo moeten ze de film in meer zalen laten draaien, want anders is het zonde

Ray1976

Avatar

Beetje bios zaal of 8 en dan 4x zelfde film. Back to back ....prima toch begin je om 8.30 kun je 3x

Fluffer

Avatar

Dit het filmevent van het jaar...in wat voor wereld leven we..

Gigan72

Avatar

filmevent van het jaar Smiley face??
Het filmevent van het jaar is al geweest en dat was Dune!!!!!!

GreenHornet

Avatar

Er zijn genoeg kaarten oo de wereld maar niet genoeg plekken.

MDiederichNL

Avatar

Ik ben vrijdag morgen geweest om 11:00. Er zaten 7 mensen in de zaal inclusief mezelf. Wat een onzin!

NieuwsFilm

meest populair