Bioscopen kunnen enorme vraag naar kaarten 'Spider-Man: No Way Home' niet aan

Bioscopen kunnen enorme vraag naar kaarten 'Spider-Man: No Way Home' niet aan

Deze superheldenfilm wordt waarschijnlijk de bioscoophit van dit jaar.

Spider-Man: No Way Home lijkt het filmevent van dit jaar te gaan worden. Vandaag begon de voorverkoop voor de langverwachte superheldenfilm en de ticketsites lagen vrijwel direct plat door de enorme vraag.

De kaartverkoop voor Spider-Man: No Way Home begon om middernacht en leidde al snel tot grote problemen. Op social media klagen de fans dat ze geen reservering konden plaatsen of dat de app van hun bioscoop het geeneens deed.

Fans die tickets probeerden te bemachtigen via AMC, Cinemark, Regal of Fandango werden daardoor flink op de proef gesteld. En als het hen eenmaal lukte om de site te openen, moesten ze soms ook nog aanzienlijk lang wachten in een virtuele wachtrij.

Bij de Amerikaanse bioscoopketen AMC was het helemaal druk. Dat komt omdat AMC een bijzondere samenwerking met filmstudio Sony is aangegaan voor deze film. De twee bedrijven gaven een exclusieve Spider-Man-NFT cadeau aan de eerste 86.000 klanten die een ticket wisten te reserveren.

Al deze berichten maken duidelijk dat er enorm veel interesse is in de Marvel-film. In Nederland is Spider-Man: No Way Home vanaf 16 december exclusief in de bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair