Veel lof uit onverwachte hoek voor 'Jurassic World: Dominion'

Een paleontoloog is blij met de proloog van Jurassic World: Dominion.

Jim Pedd 30 November 2021 22:30 in Algemeen
Het duurt nog een kleine zes maanden tot Jurassic World: Dominion in de bioscoop te zien is. Vorige week onthulde Universal Pictures ineens het begin van de marketingcampagne, namelijk een vijf minuten durende proloog.

Dat proloog neemt het publiek mee naar de tijd van de dinosaurussen, 65 miljoen jaar geleden. De beelden weten sommige mensen heel erg te bekoren. Een paleontoloog is namelijk heel trots op wat er staat.

Jurassic World: Dominion-lof
Dinosaurus-expert en paleontoloog Joe Bonsor deelde zijn gedachten met IGN over Jurassic World: Dominion. Hij vindt dat de beelden behoorlijk mooi en echt overkomen.

"Het proloog voelt wat anders dan de andere films," aldus Bonsor. "Ik kijk heel erg uit naar hoe ze deze beelden vertalen, want ze hebben wat meer realisme in zich. Ook zie je wat meer recente ontdekkingen verwerkt, dan de meer moderne dinosaurussen uit de eerdere films. Ik ben heel benieuwd hoe ze een balans zoeken tussen daadwerkelijke wetenschap en hun creaties."

Vooral de dino's zijn mooi gemaakt. "Voor mij is het grootste de veren op de theropods, die tweepotige vleesetende dinosaurussen. De raptors zijn gewoonlijk naakt, dus je ziet bij hen enkel huid. Maar misschien is het omdat ze er niet zo eng uitzien als ze met veren bedekt zijn. Ik denk tegelijk wel dat het behoorlijk eng zou zijn, zo'n anderhalve meter hoge kip met klauwen die achter je aan zit. Je zou nog steeds voor 'm vluchten."

1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Vastator_Mundorum

Avatar

De T Rex en Giganotosaurus die vechtend te zien zijn in de proloog zouden elkaar in het echt nooit hebben ontmoet though. Giganoto stierf ongeveer 30 miljoen jaar uit voor de T Rex rondliep

NieuwsFilm

meest populair