Faizon Love vindt dat 'Elf 2' juist wel gemaakt moet worden: "Tijd voor een zwarte elf"!

Faizon Love vindt dat 'Elf 2' juist wel gemaakt moet worden: "Tijd voor een zwarte elf"!

Will Ferrell is helemaal niet nodig volgens de acteur...

Vorige maand berichtten wij over Will Ferrel die zo moedig was om een aanbod van $29 miljoen dollar af te slaan om terug te keren voor een vervolg op de kersthit Elf uit 2003.

In de film van Iron Man en Lion King-regisseur Jon Favreau speelde de acteur het personage Buddy Hobbs a.k.a. "Buddy", een excentriek mens dat werd opgevoed door de elfen van de Kerstman.

Hij heeft altijd duidelijk aangegeven dat er een wonder nodig is wil hij de rol van Buddy ooit nog hernemen, maar nu geeft zijn co-star Faizon Love aan dat de sequel prima gemaakt kan worden zonder Ferrell.

Black Elf
Love (die in het origineel de manager Wanda speelde) suggereert zelfs dat een nieuwe richting precies is wat een potentieel Elf 2 nodig heeft.

Tegenover TMZ zegt hij dat de weigering van Ferrell een goede zaak is, omdat dit het perfecte moment is om een zwarte elf te introduceren, aangezien hij denkt dat het publiek deze verandering in 2021 zal omarmen:

"Wat is er mis met een zwarte elf? Ik denk dat Amerika er klaar voor is. We hadden een zwarte president, een oranje president, nu is het tijd voor een zwarte elf. Als ze mij vragen om het te doen voor $3500 dollar en een zak chips, zou ik het meteen doen"!

Love trekt de motivatie van Ferrell zeer in twijfel. Naar verluidt vond hij het script niks, maar daarentegen was hij wel vol lof over het script van Land Of The Lost (2009) een commerciële flop en Razzie-winnaar, dus hoe kritisch ben je dan?

NieuwsFilm

meest populair