Nieuwe 'Spider-Man' is erg gewelddadig

Nieuwe 'Spider-Man' is erg gewelddadig

Spider-Man: No Way Home heeft gewelddadige scènes.

Het is even balen dat we tot 14 december 's avonds niet meer naar de bioscoop kunnen. Daarna worden de maatregelen ongetwijfeld aangepast. In het uiterste geval gaan de deuren helemaal dicht, ook kan de situatie met een paar weken verlengd worden.

Mochten de maatregelen onveranderd blijven, dan is er in ieder geval het positieve nieuws dat we dan wel Spider-Man: No Way Home in de bioscoop kunnen gaan bekijken. Die film staat namelijk gepland voor 16 december.

Gewelddadige scènes in No Way Home
"Er zijn enkele vechtscènes in deze film die erg gewelddadig zijn. En het is een andere vechtstijl dan we eerder hebben gezien. Maar echt waar, je ziet Spider-Man met zijn vuisten gebruiken in een "fight or run"-situatie," zei hoofdrolspeler Tom Holland in gesprek met TV Globo.

En die gevechten zal Spider-Man hebben met heel wat uiteenlopende schurken. In No Way Home zie je namelijk ten minste de slechteriken Doctor Octupus, Green Goblin, Electro, Sandman en Lizard. Afgaande op de trailers lijkt Doctor Strange ook niet de beste vriend van Peter Parker.



NieuwsFilm

meest populair