Dwayne Johnson verklapte 'Red Notice'-twist twee jaar geleden al

Dwayne Johnson was een beetje dom.

Jim Pedd 1 december 2021 21:30 in Algemeen
Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Red Notice-regisseur Rawson Marshall Thurber heeft in een nieuw interview onthuld dat acteur Dwayne Johnson het einde van de film al sinds 2018 aan het spoilen is.

"Dus voor Dwayne, ik pitchte hem het hele verhaal en kwam toen tot de twist aan het eind. Dat is het moment dat we aan het diner toekwamen," begon Thurber. "Ik pitchte hem het verhaal en hij luisterde. Hij at zijn steak, dronk zijn drankje en hij zei: 'Ik zie het wel zitten'. Maar toen ik met de twist kwam dat John Hartley in werkelijkheid de Bishop is, en Dwayne samenwerkt met Gal, stond hij op en gooide hij zijn servet neer en zei hij: 'Ik doe mee, ik doe mee, ik doe mee, ik doe mee'. En toen werd ik enorm dronken."

De twist verklappen
Acteur Johnson plaatste in februari 2018 opmerkelijk genoeg een foto van dat etentje op zijn Instagram. Daarbij schreef hij: "Mijn personage zal ervoor zorgen dat je twee keer denkt voordat je aannames doet over iemand."

Volgens Thurber "is dat het echte etentje. En ja, Dwayne weet wel hoe hij het moet spelen. Ik bedoel, als je dit nu leest over zijn personage en de andere berichten, dan zie je wel echt dat hij het al verklapt had."

Red Notice kan je nu op Netflix zien, waar het de grootste Original Film tot nu toe is.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Goh... De twist verklapt? Als je de film gezien hebt, kan je de link wel leggen... Maar zonder de film gezien te hebben, vind ik dat hij hier niks mee mis zegt.

Dun123can456

Avatar

Februari 2018 dat is 3 jaar geen 2

NieuwsFilm

meest populair