'Spider-Man'-toekomst behelst crossovers, Miles Morales en Venom

'Spider-Man'-toekomst behelst crossovers, Miles Morales en Venom

Dat is pas mooi.

Het Marvel Cinematic Universe wordt alsmaar groter en de komende tijd zal ook het aandeel van aan Spider-Man gerelateerde personages groeien. Dat blijkt wel uit 't feit dat heel wat Sony-personages zich bij het MCU voegen (denk aan Doc Ock en Electro, maar ook Sandman en Lizard).

Nu blijkt dat Sony nog veel grotere plannen heeft. Sony-producent Amy Pascal deelde dat tijdens een interview met Fandango.

Heel veel Spider-Man personages
"Ik zou zeggen dat er zoveel dingen zijn die we misschien wel zouden kunnen verkennen. Maar wat we altijd moeten doen voordat we beslissen wie de schurk is, en kijken tegen wie Spidey het op gaat nemen, is welk verhaal we willen vertellen," begon Pascal.

"Wat is het verhaal van Peter Parker dat we gaan vertellen? Wat is het verhaal van Miles Morales dat we willen vertellen? Daar beginnen we altijd mee. Het mooie aan deze films is dat ze net zo groot kunnen zijn als we maar willen, maar altijd draaien om een knul".

Duidelijk is daarmee dat Sony stiekem ook wel aan de slag wil met Miles Morales, een fanfavoriet personage dat in de comics een van de Spider-Mannen is.

NieuwsFilm

meest populair