'Spider-Man'-toekomst behelst crossovers, Miles Morales en Venom

Dat is pas mooi.

Jim Pedd 1 december 2021 10:13 in Algemeen
Het Marvel Cinematic Universe wordt alsmaar groter en de komende tijd zal ook het aandeel van aan Spider-Man gerelateerde personages groeien. Dat blijkt wel uit 't feit dat heel wat Sony-personages zich bij het MCU voegen (denk aan Doc Ock en Electro, maar ook Sandman en Lizard).

Nu blijkt dat Sony nog veel grotere plannen heeft. Sony-producent Amy Pascal deelde dat tijdens een interview met Fandango.

Heel veel Spider-Man personages
"Ik zou zeggen dat er zoveel dingen zijn die we misschien wel zouden kunnen verkennen. Maar wat we altijd moeten doen voordat we beslissen wie de schurk is, en kijken tegen wie Spidey het op gaat nemen, is welk verhaal we willen vertellen," begon Pascal.

"Wat is het verhaal van Peter Parker dat we gaan vertellen? Wat is het verhaal van Miles Morales dat we willen vertellen? Daar beginnen we altijd mee. Het mooie aan deze films is dat ze net zo groot kunnen zijn als we maar willen, maar altijd draaien om een knul".

Duidelijk is daarmee dat Sony stiekem ook wel aan de slag wil met Miles Morales, een fanfavoriet personage dat in de comics een van de Spider-Mannen is.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

...en omdat Miles Morales een zwarte persoon is. Da's natuurlijk ook belangrijk in woke-world.

Toto99

Avatar

Denk dat wanner Tom Holland 6x een solo film heeft gekregen en dan zo'n 4 a 5x in een team up film als avengers zit Miles Morales erbij niet per se "woke" is. Wat is dat woord toch overused zeg. Zeggen dat woke mensen tegen niets kunnen (vind sommige dingen ook wel overdreven) maar de andere kant is precies hetzelfde. Kan eigenlijk ook tegen niets want als ze een superman gay maken beginnen zij ook te huilen. Vind beide uitersten altijd wel grappig. Waarheid ligt vaak gewoon in het midden.

Miles is btw black/hispanic.

BilboBalings

Avatar

^ Niet elke vorm van representatie of het aannemen van een persoon van kleur is meteen ‘woke’. Miles is een op zich zelf staand karakter die, hoewel verbonden met Peter, prima als een onafhankelijk karakter kan functioneren. Hij is al jaren geliefd bij de fans sinds zijn verschijning in 2011.

NieuwsFilm

meest populair