'The Suicide Squad'-ster naast Keira Knightley in thriller 'Boston Strangler'

De opnames van de film over de beruchte seriemoordenaar moeten volgende maand beginnen.

Zilko Tarici 1 December 2021 12:12 in Algemeen
Karakteracteur David Dastmalchian, die we afgelopen jaar nog zagen in The Suicide Squad en Dune, is toegevoegd aan de steeds groter wordende cast van Matt Ruskins misdaad-thriller Boston Strangler, een productie van 20th Century Studios.

Dastmalchian versterkt een fenomenale cast die al bestond uit imposante namen als Keira Knightley, Carrie Coon, Alessandro Nivola en Chris Cooper.

Beruchte seriemoordenaar
De film speelt zich af in het Boston van de jaren '60 dat werd opgeschrikt door de moorden van zeker 11 vrouwen. De misdaden veroorzaakten indertijd een schokgolf in de Verenigde Staten. Knightley speelt de journalist die het verhaal van de Strangler voor het eerst publiekelijk maakte.

Dastmalchians rol zou klein, maar zeer belangrijk zijn. Over de exacte rol is echter nog niks onthuld, maar het zou ons niet verbazen als hij de Boston Strangler speelt. Producenten van Boston Strangler zijn Ridley Scott, Kevin Walsh en Michael Pruss. De opnames moeten volgende maand van start gaan.

Het is nog onduidelijk wanneer we Boston Strangler precies kunnen verwachten.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

David Dastmalchian is een acteur die steeds kleine rollen had, maar wel in de grootste films. Denk aan The Dark Knight (zijn eerste grote film), Ant-Man, Suicide Squad etc. Wel tof om te zien dat hij langzamerhand toch uitgroeit naar een household name.

Mas7

Avatar

Dan speelt ie dus The Boston Strangler himself

John Wayne

Avatar

Er is al een goede film met dezelfde titel over dit onderwerp uit 1968, met een verrassend goede rol van Tony Curtis als seriemoordenaar. Henry Fonda heeft de hoofdrol als leidende onderzoeker.

NieuwsFilm

meest populair