Algemeen

Prince of Persia in zomer 2008

door Peter Hendrix op 24.02.2007 om 07:39 in Algemeen
De filmversie van het populaire videospel Prince of Persia: The Sands of Time gaat binnenkort eindelijk in productie. Disney, die de film in ontwikkeling heeft, hoopt met Persia een groot succes te boeken en op termijn meerdere delen te maken. De filmrechten werden in 2004 verkocht aan BruckHeimer Films. Toen werd reeds bekend gemaakt dat Jordan Mecher, de maker van het originele spel uit 1989 aan een script zou werken.

The Sands of Time is gepland voor de zomer van 2008.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

vmacaay

Avatar

Hmmz, ik juig game verfilmingen niet toe. En al helemaal niet als het mijn favoriete franchise is. Maar als Disney de sfeer van het spel kan meenemen, een goede freerunner die ook kan acteren cast dan is er nog hoop.

master3d

Avatar

En als er net zoveel geld in wordt gepompt als PotCSmiley face niet dat geld altijd uitmaakt, maar het helpt wel met sets en alles

geertvdheide

Avatar

Dit kan op honderd manieren fout gaan, maar het kan ook een zeer vermakelijk avontuur worden, zoals Pirates of the Caribbean.

Visueel moet de film goed zijn (sets, cgi, camerawerk), en ook qua verhaal, regie en acteerwerk. Anders zal het niet geloofwaardig zijn. Ook moeten ze een hoofdrolspeler hebben die het uiterlijk en de moves heeft, en ook nog eens kan acteren. Kan best een moeilijke rol zijn, aangezien de Prins veel interne conflicten heeft enzo. Hij is zowel een verfijnde en kalme ziel als een brullende en beukende vechter.

Ik heb er nog niet heel veel vertrouwen in, maar ik hoop er wel het beste van. Deze games verdienen wel een goede verfilming.

spacey

Avatar

Ben benieuwd, maar op één of andere manier denk ik dat ze Orlando Bloom hier wel eens voor zouden kunnen gaan casten (ben geen voorstander van hem).

Biedonk

Avatar

Uwe Boll als "regisseur" :P :E

Stok

Avatar

Mijn verwachtingen zijn erg laag gespannen.

Lord Bono

Avatar

Dit zou de eerste goede game verfilming kunnen zijn Smiley face
en dat ze uwe boll maar der buite late!! :P

Thiver

Avatar

Als Jerry Bruckheimer van een Disney World-attractie een onderhoudende film kan maken, moet dat hierbij toch ook wel lukken. Al is het natuurlijk wel aan te raden om Ted & Terry weer in te huren.

NieuwsFilm

meest populair