Vin Diesel schrijft emotioneel bericht voor Paul Walker 8 jaar na zijn tragische dood

Vin Diesel schrijft emotioneel bericht voor Paul Walker 8 jaar na zijn tragische dood

De twee acteurs hadden een extreem goede band.

Het is alweer 8 jaar geleden dat Paul Walker op tragische wijze om het leven kwam. De Fast & Furious-ster wordt nu herdacht door zijn collega en goede vriend Vin Diesel.

Walker maakte een lange tijd deel uit van de Fast & Furious-reeks, maar op 40-jarige leeftijd kwam hij om het leven tijdens een auto-ongeluk. Ondanks het feit dat het dus al een lange tijd geleden is, heeft de hoofdrolspeler van de franchise, Diesel, het er nog steeds moeilijk mee.

Tweet
Zo schrijft de acteur in een bericht: "Er is nog zoveel dat ik je wil vertellen. Ik denk nu terug aan een scene tijdens F4, waarin we met elkaar op de vuist gaan. Na de opnames kwam je op me af om te vragen wat er aan de hand was. Je voelde dat altijd feilloos aan".

"Ik vertelde je dat ik vader zou worden en dat ik niet goed wist hoe me erop voor te bereiden. Jij was er voor me en stelde me gerust. Vandaag is het alweer 8 jaar geleden... Er is geen dag die voorbij gaat zonder dat ik aan je denk. Je was mijn broer en ik was gezegend je in mijn leven gehad te hebben. Toch mis ik je".

Bekijk zijn volledige bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair