Marvel Studios-fans delen hun grootste frustraties met het filmuniversum

Marvel Studios-fans delen hun grootste frustraties met het filmuniversum

Wat stoort jou?

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Het Marvel Cinematic Universe is de meest populaire franchise van dit moment. Marvel Studios pompt dan ook in hoog tempo nieuwe films uit en tegenwoordig zelfs televisieseries.

Natuurlijk kan je niet iedereen tevreden stellen met een film. Er zijn dus heel wat beruchte momenten, personages en twists die niet heel goed liggen bij het publiek. Dus waar storen mensen zich het meeste aan?

[b]MCU-stoorpunten[b]
Reddit-gebruiker u/SpacingOutStudios bracht de bal aan het rollen. Volgens de gebruiker was vooral het besluit om een 'oude' Gamora te introduceren in Avengers: Endgame geen goede keuze; daardoor heeft de betreffende persoon geen trek meer in Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Dat leidde vervolgens tot een stroom aan reacties waarin mensen hun ergernissen ook uitspreken. Zo vinden sommige fans het maar niks dat in Thor: Ragnarok de iconische helm maar kort te zien was. En noemen anderen de plotselinge dood van de Warriors Three als groot pijnpunt.

Ook schurken krijgen commentaar, waaronder Malekith en Taskmaster. Genoeg te klagen dus. Hieronder doen we een greep uit de reacties:NieuwsFilm

meest populair