'Spider-Man: No Way Home'-lekken zijn schadelijk volgens Sony-producent

Amy Pascal vindt het maar niks.

Nog maar een paar weken en dan is Spider-Man: No Way Home officieel in de bioscoop te zien. De anticipatie voor de nieuwe film is natuurlijk groot.

De afgelopen paar maanden kwamen heel wat lekken rond de film naar buiten en hoorden we details over het plot en mogelijke cameo's van personages. Fans hebben nu verwachtingen die misschien niet volledig waargemaakt gaan worden. En daar vreest ook Sony-producent Amy Pascal voor.

De invloed van lekken
"Ik denk dat je die vraag waarschijnlijk wel kan beantwoorden," vertelde Pascal in een recent interview met Fandango. "Je weet het wel. We hebben... nou, we willen niets verpesten voor mensen, begrijp je?"

"Dat is een van de problemen met films. Mensen weten alles al voordat ze de bioscoop binnen lopen. Dus proberen wij alles op alles te zetten om ervoor te zorgen dat mensen de volledige ervaring hebben in de bioscoop en als ze de film te zien krijgen. Je probeert niets te bevestigen in een film, maar dit is een grote."

In Spider-Man: No Way Home is de identiteit van Spidey onthuld. Hij kan dus geen normaal leven meer leiden en roept daarom de hulp van Doctor Strange in. Maar dat gaat mis en leidt al snel tot grote problemen.

NieuwsFilm

meest populair