'Spider-Man: No Way Home'-lekken zijn schadelijk volgens Sony-producent

Amy Pascal vindt het maar niks.

Jim Pedd 2 december 2021 09:53 in Algemeen
Nog maar een paar weken en dan is Spider-Man: No Way Home officieel in de bioscoop te zien. De anticipatie voor de nieuwe film is natuurlijk groot.

De afgelopen paar maanden kwamen heel wat lekken rond de film naar buiten en hoorden we details over het plot en mogelijke cameo's van personages. Fans hebben nu verwachtingen die misschien niet volledig waargemaakt gaan worden. En daar vreest ook Sony-producent Amy Pascal voor.

De invloed van lekken
"Ik denk dat je die vraag waarschijnlijk wel kan beantwoorden," vertelde Pascal in een recent interview met Fandango. "Je weet het wel. We hebben... nou, we willen niets verpesten voor mensen, begrijp je?"

"Dat is een van de problemen met films. Mensen weten alles al voordat ze de bioscoop binnen lopen. Dus proberen wij alles op alles te zetten om ervoor te zorgen dat mensen de volledige ervaring hebben in de bioscoop en als ze de film te zien krijgen. Je probeert niets te bevestigen in een film, maar dit is een grote."

In Spider-Man: No Way Home is de identiteit van Spidey onthuld. Hij kan dus geen normaal leven meer leiden en roept daarom de hulp van Doctor Strange in. Maar dat gaat mis en leidt al snel tot grote problemen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Ach, al die buzz er omheen is ook weer gratis PR, dus ja...

Allaround movielover

Avatar

Mensen weten alles al en als ze daardoor verwachtingen hebben die niet waar komen
Dat is iedereen zijn eigen schuld dan je kunt het makkelijk mijden als je het wilt

Toto99

Avatar

Schadelijk? Fandango heeft zojuist aangegeven dat die meer tickets heeft verkocht dan Infinity War na de eerste dag (VS) en enkel Endgame voor zich heeft. Na 2u hadden ze al meer dan Black Widow voor het openingsweekend dacht ik.
200 miljoen in het eerste weekend en 500 miljoen totaal in de VS zit er dik in als de film een beetje goed is. Zelfs met Covid lijkt 1 miljard te lukken of eerder tegen 1.5 miljard. Gewoon zieke cijfers.

DennisTennis

Avatar

Misschien kunnen ze eens beginnen met kortere trailers. De huidige trailers van vaak zo'n 3 minuten geven gevoelsmatig al vaak de hele film in samenvatting weg.

BilboBalings

Avatar

@Toto99, precies. Sony heeft juist een briljante marketingstrategie. Aan de hand van alle lekken en vage trailers hebben mensen enorme twijfels en onzekerheid over de inhoud van de film, wat weer hype creëert, wat dan resulteert in bioscooptickets.

GreenHornet

Avatar

ik heb een lek nodig om naar de bioscoop te gaan.
als de andere Spidermannen er niet in zitten sla ik deze film over.

Novarellum

Avatar

@greenhornet,
We weten allemaal dat je deze film gaat bekijken, of er nou 1 of 3 Spider-Mannen in zitten. ;)

Toto99

Avatar

@green

Hoeveel moet er gelekt worden? Zelfs de blue screens met Andrew Garfield en Toby Maguire heeft Corridor Crew nagekeken en aangegeven dat het echte foto's waren.

Sunspot

Avatar

Enige wat me bij deze film interesseert is of Maguire er in zit.

NieuwsFilm

meest populair