3 keigave scifi-films op Netflix om NU te kijken

3 keigave scifi-films op Netflix om NU te kijken

Veel scifi op Netflix met deze drie bekende films.

Netflix heeft natuurlijk vele films in de catalogus staan, waaronder een uitgebreide collectie scifi-films op Netflix. FilmTotaal heeft vandaag drie sciencefictionfilms voor je uitgezocht die je mogelijk nog een keer zou willen zien.

Interstellar (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, e.a.
De aarde is uitgeput en de mensheid staat op het punt om uit te sterven. Cooper, een gedesillusioneerde weduwnaar en voormalig testpiloot voor NASA, wordt voor een geheime ruimtemissie gevraagd. Hij maakt samen met een groep wetenschappers een reis door een wormgat in een zoektocht naar een andere bewoonbare planeet.

Annihilation (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Garland | Cast: Natalie Portman, Oscar Isaac, Tessa Thompson, e.a.
Biologe Lena onderneemt samen met vier andere vrouwen een expeditie naar een mysterieus gebied waar de natuurwetten niet gelden. Door die plek is Lena namelijk de liefde van haar leven verloren. Maar het gebied blijkt een nog grotere bedreiging te vormen, omdat het zich steeds verder uitbreidt en de gehele aarde dreigt op te slokken.

Pacific Rim Uprising (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven S. DeKnight | Cast: John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny, e.a.
Jake Pentecost is een voormalig Jaeger-piloot. Zijn vader offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju-monsters. Jake keert terug naar het team wanneer zijn zus Mako Mori, de leider van de nieuwe generatie, een beroep op hem doet nadat de monsters opnieuw zijn opgedoken. Daarbij werkt hij samen met een vijftienjarige Jaeger-hacker en zijn grootste rivaal.



Nu ook op Netflix:



NieuwsFilm

meest populair