'The Simpsons Movie' blunderde met de naam van Moe's Tavern

'The Simpsons Movie' blunderde met de naam van Moe's Tavern

Kijkers met een scherpe blik ontdekten iets vreemds aan Moe's Tavern in The Simpsons Movie.

Als eerbetoon aan de langlopende tekenfilmserie The Simpsons, maakte The Simpsons Movie in 2007 het debuut op het witte doek. Terwijl de film de geest van de show behield, merkten de fans iets eigenaardigs op aan Moe's Tavern.

Moe's Tavern is een iconisch herkenningspunt in de Simpsons franchise. Het is de bekendste taverne in Springfield.

Moe's Tavern
Bekende personages als Homer Simpson, Lenny Leonard, Carl Carlson en Barney Gumble komen regelmatig op bezoek bij Moe's Tavern. Daarom was het nodig dat zo'n opmerkelijke plaats werd opgenomen in The Simpsons Movie.

In een scène uit de film verlaten de kerkgangers en bar bezoekers hun respectieve gebouwen wanneer de koepel over Springfield neerdaalt. Moe's Tavern is de bar waar de kerkgangers heen rennen, maar om onbekende redenen wordt het echter "Moe's Bar" genoemd.

Blunder
De blunder werd opgemerkt door enkele scherpziende toeschouwers die zich afvroegen of de fout wel of niet per ongeluk was gemaakt. Er is niet veel onthuld over de verklaring, maar het is bevestigd dat The Simpsons Movie niet overeenkomt met de tijdlijn van gebeurtenissen uit The Simpsons series.

Moe's Tavern wordt algemeen herkend door zijn oorspronkelijke naam. Het is echter onduidelijk of Moe's Bar nu een echte blunder is of een opzettelijk geplaatste inconsistentie.

The Simpsons
De makers van The Simpsons zijn nooit al te kieskeurig geweest als het op continuïteit aankomt. Komedie komt op de eerste plaats, wat ruimte maakt voor fouten hier en daar die anders onopgemerkt blijven.

Maar The Simpsons heeft nog steeds een reputatie hoog te houden. Dus volgens enkele fans had de eerste bioscooprelease tot in de puntjes verzorgd moeten zijn, vooral omdat dezelfde fans het allerbeste verwachten.

NieuwsFilm

meest populair