Door nieuwe 'Doctor Strange'-merchandise weten fans het zeker: Scarlet Witch is de vijand"

Elizabeth Olsen krijgt misschien wel een grote rol.

Sinds het is bevestigd dat Disney+-serie WandaVision het verhaal van de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness zou opzetten, horen we al verhalen over een mogelijke rol voor Elizabeth Olsen als grote slechterik.

Heel gek is dat niet. De scène na de aftiteling van WandaVision liet zien dat Scarlet Witch probeerde het Darkhold te beheersen. Ze hoorde tegelijk haar kinderen roepen vanuit een realiteit waarin ze wel bestaan. Voeg daarbij het feit dat we van Olsen weten dat haar personage door het multiversum kan reizen, en je weet dat ze voor heel wat chaos kan zorgen.

Nieuwe theorie
Nieuwe merchandise voor de film hint weer op een andere schurk. Maar wat sommige fans betref is het gewoon een manier van Marvel Studios om te verbergen dat Olsens personage de rol van de grote schurk speelt in de film.

Wellicht doet ze dat niet per se bewust, maar vooral omdat ze onder invloed staat van het Darkhold en de immense kracht die ze als Scarlet Witch heeft.

Hieronder zie je hoe sommigen daarover denken:



Doctor Strange in the Multiverse of Madness maakt op dit moment zes weken aan heropnames door, om nieuwe actie op te nemen en uiteraard ook mislukte shots opnieuw te filmen.

NieuwsFilm

meest populair