Door nieuwe 'Doctor Strange'-merchandise weten fans het zeker: Scarlet Witch is de vijand"

Elizabeth Olsen krijgt misschien wel een grote rol.

Jim Pedd 3 December 2021 20:30 in Algemeen
Sinds het is bevestigd dat Disney+-serie WandaVision het verhaal van de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness zou opzetten, horen we al verhalen over een mogelijke rol voor Elizabeth Olsen als grote slechterik.

Heel gek is dat niet. De scène na de aftiteling van WandaVision liet zien dat Scarlet Witch probeerde het Darkhold te beheersen. Ze hoorde tegelijk haar kinderen roepen vanuit een realiteit waarin ze wel bestaan. Voeg daarbij het feit dat we van Olsen weten dat haar personage door het multiversum kan reizen, en je weet dat ze voor heel wat chaos kan zorgen.

Nieuwe theorie
Nieuwe merchandise voor de film hint weer op een andere schurk. Maar wat sommige fans betref is het gewoon een manier van Marvel Studios om te verbergen dat Olsens personage de rol van de grote schurk speelt in de film.

Wellicht doet ze dat niet per se bewust, maar vooral omdat ze onder invloed staat van het Darkhold en de immense kracht die ze als Scarlet Witch heeft.

Hieronder zie je hoe sommigen daarover denken:Doctor Strange in the Multiverse of Madness maakt op dit moment zes weken aan heropnames door, om nieuwe actie op te nemen en uiteraard ook mislukte shots opnieuw te filmen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Allemaal prima, dan is ze aan t einde toch weer een goodguy.
Als ze die tweeling maar mee terug neemt!

Master Of Films

Avatar

Ang3l "Allemaal prima, dan is ze aan t einde toch weer een goodguy."
En zeker zonder de gevolgen van haar slechte daden. Want in WandaVision had ze ook geen verantwoordelijkheid hoeven af te leggen aan de gegijzelde bewoners van Westview. Alleen Harkness kreeg haar straf (alsof zij de enige bad girl was).

BilboBalings

Avatar

Is niet dat tentakelmonster de grote vijand van de tweede Doctor Strange? En daarnaast, mensen zoeken deze dagen echt teveel naar leaks. Lego, kom op zeg. Ga eens ‘blind’ een film in, voordat je het gehele plot al weet dankzij leaks.

Artificialis

Avatar

Na WandaVision en Loki kan ik niet ontkennen behoorlijk gehyped te zijn voor deze film. Zeker het MCU hoofdstuk waar ik het meest naar uitkijk sinds Infinity War en Endgame.

De geruchten zijn dat we naast Strange en Wanda ook Vision en Loki te zien zullen krijgen. En mogelijk karakters uit andere Marvel films, waaronder de oude X-Men. Dus alle reden om hier naar uit te kijken.

Bigds9fan

Avatar

Oud nieuws. In de comics heeft ze ook onder andere Scott Lang vermoord.

Jeroen van Eck

Avatar

Mster of films, dat kun je nog moeilijk zeggen aangezien we het vervolg niet hebben gezien

NieuwsFilm

meest populair